''Άγριες Μέλισσες'' με αναπάντεχες αποκαλύψεις - Αναλυτικό ρεπορτάζ...

0

Σεναριακές ανατροπές καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής, «Άγριες Μέλισσες», σε σενάριο Μελίνας Τσαµπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου.

Ο ∆ούκας αποφασίζει να δώσει ένα κοµµάτι γης στον Μιλτιάδη για να σταµατήσει την κόντρα τους για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε µεγάλη σύγκρουση µε τον Λάµπρο. Ο Νικηφόρος παραλαµβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το µυθιστόρηµά του και είναι αρνητική.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη αυτό που «διάβασε» η Σµαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει µια σηµαντική απόφαση για τη σχέση της µε τον Κυπραίο. Έρχεται πιο κοντά του νιώθοντας ότι κάτι έχει αλλάξει µέσα της για εκείνον. Εν τω µεταξύ, η Ανέτ πιέζει τον ∆ούκα να της αποκαλύψει πού βρίσκεται ο γιος της.

Η Σµαρώ, εκµεταλλευόµενη τον πόνο της Μυρσίνης για τον θάνατο του Σέργιου, αρχίζει να στήνει ένα βρόµικο σχέδιο εναντίον της Ελένης. Την ίδια ώρα, η τελευταία κάνει πράξη την υπόσχεσή της να βοηθήσει τη ∆ρόσω να φύγει από το χωριό. Ενας µεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει µεταξύ της Ασηµίνας και του Νικηφόρου όταν ο τελευταίος ανακαλύψει πως η γυναίκα του του απέκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράµµα από ακόµη έναν εκδοτικό οίκο.

Η Σµαρώ πείθει τη Μυρσίνη πως είδε σε όραµα τον Σέργιο και ότι εκείνος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για τον φόνο του κρύβονται στα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη µε τη βοήθεια του Κωνσταντή σκάβει στο σηµείο που της υποδεικνύει η Σµαρώ και βρίσκουν θαµµένα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο ιατροδικαστής ορίζει την εκταφή του Σέργιου 

Η Μυρσίνη είναι πλέον σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Αναγκάζει τον ενωµοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τµήµα για ανάκριση και να την προφυλακίσει µέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση. Ο Κυπραίος, αποφασισµένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της. Μια ξαφνική καταιγίδα, όµως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη. Την ίδια στιγµή, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής και ορίζει την εκταφή του Σέργιου, µε σκοπό να πάρει δείγµα από τα µαλλιά του και να τα συγκρίνει µε αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όµως, η οργή και η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια.

Θέλοντας να βοηθήσει την Ελένη, ο Κυπραίος της οµολογεί πως γνωρίζει το µυστικό των τριών αδελφών για τον φόνο του Σέργιου.

Πηγή: TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !