«Μεσημέρι»: αυτή είναι η νέα αρχισυντάκτρια στην θέση της Τρυφίδου

Χρήστος Παναγούλης
0

Παρελθόν αποτελεί η Ελεάννα Τρυφίδου από τον ΣΚΑΪ καθώς η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε την απομάκρυνσή της λόγω μεγάλων διαφορών που υπήρχαν μεταξύ της δημοσιογράφου και των στελεχών του σταθμού όσον αφορά στη θεματολογία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Αμέσως μετά την απομάκρυνσή της έγιναν πολλές συζητήσεις εντός ΣΚΑΪ για το πρόσωπο που ήταν το κατάλληλο για να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να είναι κάποιο πρόσωπο εκ των έσω - καταλήγουν όμως τελικά σε νέα πρόσληψη. Νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα θα είναι η δημοσιογράφος Γωγώ Σαμπάνη, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές μια εκ των οποίων και η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο Alter η Φαίη Σκορδά. Πάντως την υψηλή εποπτεία της εκπομπής θα συνεχίσει να έχει ο Γιώργος Λιάγκας. Άλλες αλλαγές στην εκπομπή δεν πρόκειται να υπάρξουν για την ώρα τουλάχιστον.

Η προβολή της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα διακοπεί από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου. Παρά τις φήμες περί οριστικής διακοπής της εκπομπής κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Άλλωστε ο Γιώργος Λιάγκας έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό και σε κάθε περίπτωση ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !