Όλα όσα θα δούμε στο "Αν ήμουν πλούσιος"

Χρήστος Παναγούλης
0

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 91
Η σχέση του Στρατή και της Δάφνης φαίνεται, γι’ ακόμα μια φορά, να οδεύει σε αδιέξοδο και ο Αλέξης και η Κική το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Ο Αλέξης πατάει στο συναίσθημα της Δάφνης, ενώ η Κική καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σαγηνεύσει τον Στρατή. Παράλληλα, ο Μάνος βρίσκει έναν τρόπο για να ελέγχει τα σχέδια του Βρανά, ενώ η Μόνικα αναγκάζει την Πέγκυ και τον Λαζαρίδη να συμμαχήσουν μαζί της, για να καταστρέψουν τον Βρανά. Την ίδια ώρα, η Σαββούλα καλείται να πάρει τη μεγάλη απόφαση: Θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Στέργιο και θα τον ακολουθήσει σε μια νέα ζωή στην Κέρκυρα ή όχι; Ο Βρανάς και η Μελίνα συνεχίζουν τη συνεργασία τους, με τη Μελίνα να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο αντίπαλο στρατόπεδο, αφού παρουσιάζεται σε όλους, σαν θύμα του Βρανά. Ο πρώτος που φέρνει με το μέρος της είναι ο Σωτήρης, τον οποίον μάλιστα φιλοξενεί στη σουίτα της, προκαλώντας τη ζήλια της Χριστίνας. Θα καταφέρει η Μελίνα να διαλύσει οριστικά τον γάμο τους;

Τρίτη 28 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 92
Η Κική αποφασίζει να τελειώνει οριστικά με τον Στρατή και τα παιχνίδια να τον κατακτήσει, και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Ένα τελευταίο της κόλπο, όμως, μπορεί να στοιχίσει τη σχέση της Δάφνης και του Στρατή. Στο μεταξύ, η Σαββούλα πάει για γάμο, ενώ η Χριστίνα με τον Σωτήρη για διάλυση. Επικοί καυγάδες γίνονται για τις μετοχές της Χριστίνας για το πού θα τις μεταβιβάσει, με αποτέλεσμα το χάσμα στη σχέση της με τον Σωτήρη να μεγαλώνει συνεχώς. Ο Βρανάς πλησιάζει τον Μάνο, που δεν έχει πειστεί ακόμα για τις καλές προθέσεις του πατέρα του, ενώ η Μελίνα ρίχνει τα δίχτυα της σταδιακά σε όλο και περισσότερους, ώστε να υλοποιήσει το σχέδιό της. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Στρατής μαθαίνει από τη Φρόσω ένα μυστικό που θα ανατρέψει, ακόμη μια φορά, τα δεδομένα.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 93
O Στρατής πιέζει την Κική με σκοπό να μάθει την αλήθεια για το θέμα της εγκυμοσύνης, ενώ η Δάφνη με τη Χριστίνα συνασπίζονται κι αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα φιλανθρωπικό έργο, ξεχωριστά από την εταιρία του Βρανά. Σε μια εταιρία όπου απαιτούνται ιδέες για να επανέλθει στην κορυφή, ο Φίλιππος μένει αμέτοχος περιμένοντας να ακούσει τις προτάσεις των υπολοίπων πάνω σ’ αυτό. Στην πραγματικότητα, όμως, «τρέχει» το δικό του σχέδιο με τη Μελίνα. Ο Σωτήρης κατηγορεί τον Λαζαρίδη πως τον έχει βάλει η Χριστίνα να καθυστερήσει το διαζύγιο και εκείνη αποφασίζει να συναντηθούν, ώστε να υπογράψουν αμέσως τα χαρτιά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κική παίρνει την απόφαση να φύγει οριστικά για τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης έρχεται ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη Δάφνη και η Μελίνα βάζει μπροστά την εφαρμογή του πολυπόθητου σχεδίου της.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 94
Η Βενετία και τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν, για να αποτρέψουν το διαζύγιο της Χριστίνας και του Σωτήρη. Παράλληλα, η Κική, που είναι αποφασισμένη να φύγει για τη Θεσσαλονίκη, έχει μια ζαλάδα στην οποία, όμως, κάνεις δεν δίνει σημασία θεωρώντας την ψεύτικη κι αυτή. Στο σπίτι της Μόνικας, ο Βρανάς αποφασίζει να βάλει τάξη, όμως μόνο αυτό δεν πετυχαίνει, αφού οι καυγάδες δεν αργούν να ξεσπάσουν και πάλι. Η Μέλινα δέχεται τη Μόνικα στη σουίτα της και της εξηγεί το σχέδιό της για την εξόντωση του Βρανά. Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα μαθαίνει το παρελθόν της Μελίνας με τον Σωτήρη, ενώ ο Στρατής αποκαλύπτει στη Δάφνη την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Κικής! Ο Αλέξης ασπρίζει, ενώ ο Στρατής της λέει ότι εκείνος είναι ελεύθερος πια, χωρίς δεσμεύσεις. Θα επιμείνει η Δάφνη στην απόφασή της να χωρίσουν;

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 95
Η Βενετία προσπαθεί ν’ αλλάξει τη γνώμη της Χριστίνας για το διαζύγιο, ενώ η Κική ανακαλύπτει κάτι που δεν ήταν καθόλου έτοιμη να αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα, αλλά καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις γι’ αυτό. Η Δάφνη λέει το οριστικό όχι στον Στρατή κι ο Αλέξης γεμίζει χαρά, αφού αρχίζει να ελπίζει σοβαρά ότι θα την κερδίσει εκείνος. Η Χριστίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι ο Αλέξης έχει πει ψέματα για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν. Παράλληλα, ο Βρανάς δίνει τον Σίφουνα πίσω στον Σωτήρη, ενώ η Μελίνα συνεχίζει το σχέδιό της, με τη Μόνικα ν’ αποδεικνύεται σκληρός παίκτης. Τα παιδιά ψάχνουν να βρουν τρόπο να πάρουν τα λεφτά της Σμαράγδας από τον Όμιλο, την ώρα που η Μελίνα με τον Βρανά παίζουν κι αυτοί το δικό τους παιχνίδι εναντίον όλων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !