Τηλεθέαση: Στο 8% στοχεύει το νέο MEGA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αποφεύγουν στη Συγγρού (στην έδρα του νέου MEGA) να ορίσουν έναν αριθμητικό στόχο τηλεθέασης για το αμέσως επόμενο διάστημα που θα κάνει πρεμιέρα το κανάλι. Ενδεχομένως πρόκειται και για σοφή τακτική, αφού το τηλεοπτικό περιβάλλον που θα κληθεί να ανταγωνιστεί είναι ήδη διαμορφωμένο και αναμφισβήτητα δύσκολο να τεθούν υψηλοί στόχοι! Επιπλέον το πρόγραμμα με το οποίο θα κατέβει στον ανταγωνισμό δεν είναι ισχυρού εκτοπίσματος, όπως άλλωστε και τα πρόσωπα που θα το υπηρετήσουν μπροστά από τις κάμερες δεν έχουν την εμπειρία των συναδέλφων τους στα αντίπαλα κανάλια.

Αντίθετα όμως από τον Σεπτέμβριο, δηλαδή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (2020 – 2021) που πιστεύουν ότι θα εχουν τον απαραίτητο χρόνο να ετοιμάσουν το νέο πρόγραμμα του καναλιού, και να το προμοτάρουν καλύτερα και κυριως ολοκληρωμένα… ακούγεται ότι ο στόχος είναι να κινηθούν πέριξ του 8%. Ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο στόχος για την τηλεθέαση μέσα στην επόμενη τετραετία είναι διψήφιος και πιο συγκεκριμένα αν κινηθεί κοντά στο 13% θα ειναι ενα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βεβαίως το άλλο κομμάτι που είναι συνάρτηση της τηλεθέασης, έχει να κάνει με τα διαφημιστικά έσοδα… Το μερίδιο που θα διεκδικήσει ο σταθμός από τη διαφημιστική πίτα και θα καταφέρει να απορροφήσει θα κρίνει και την πορεία του συνολικά.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !