Χτύπησε κόκκινο σε τηλεθέαση το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - Άγγιξε μέχρι και το 51,1%

14

Η χθεσινή παραμονή Πρωτοχρονιάς για τον ΑΝΤ1 ήταν ιδιαίτερη, όχι μόνο γιατί συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας αλλά και γιατί βγήκε στον αέρα ο νέος κύκλος του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 14 χρόνια μετά. Κι από ό,τι φάνηκε από την AGB, η επιλογή τους να το ρίξουν στη μάχη ημέρα που ο κόσμος είναι σπίτι και ετοιμάζεται για την αλλαγή του χρόνου, ήταν παραπάνω από σοφή.

Το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ,λοιπόν,έκανε τη μεγάλη του πρεμιέρα, και χτύπησε κόκκινο σε τηλεθέαση αγγίζοντας σε τέταρτο ακόμη και το 51,1 % , ενώ σε κανένα τέταρτο δεν έπεσε κάτω από το 37! Να σημειώσουμε πως η σειρά έδωσε ένα πολύ καλό πουσάρισμα και στο ''Πέτα τη φριτέζα'' κρατώντας τον ΑΝΤ1 ψηλά στο prime time.

Δείτε αναλυτικά:
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ -ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 44,4%
* μη καθαρός  μέσος όρος  τηλεθέασης.

20.45-20.59: 37,6
21.00-21.14: 43,3
21.15-21.29: 51,1
21,30-21.44: 45,6


Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλή χρονιά με υγεία και πληρότητα παιδιά. Ήταν τέλειο. Το περίμενα πως και πως. Και όλοι μας από ότι φάνηκε. Μπράβο στον κύριο Ρώμα και την κυρία χατζησοφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tv nea θα ήθελα το σχολιασμό σου. Προσωπικά το βρήκα συγκινητικο, νοσταλγικό ! Βγάζω το καπέλο σε Ρωμα-Χατζησοφια γιατί έφεραν το παλιό κλίμα και ύφος μέσα από σύγχρονη εικόνα! Δεν είναι τυχαία τα θετικά σχόλια! Χίλια Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια επιστροφη! Μακαρι να συνεχισουν και τα επομενα επεισοδια (καθε Παρασκευη 21:45 απο εδω και περα) να ειναι τοσο ωραια οσο και η πρεμιερα. Μου αρεσε πολυ 1) οι απιθανες ατακες του Φατσεα
    2) η αγκαλια Μανωλακη-Βαλια εξω απο το καμμενο καφε (φωτο που εγινε viral στο twitter)
    3) η εμφανιση του παπα Τριανταφυλλου (παρολο που δημιουργησε καποια αμηχανια η δυσκολια στην ομιλια του λογω ηλικιας η και καποιου κρυολογηματος, δεν το ξερω)
    Το μονο που δεν μου αρεσε στο σεναριο ειναι πως βαλανε εναν νεο χαρακτηρα (αδερφη του παπα) να κανει τον ιδιο ρολο της κουτσομπολας τον οποιο εχουμε ταυτισει με την παπαδια. Ισως αδικησει αυτο την ηθοποιο,που ειναι εξαιρετικη αλλα εχουμε συνηθισει 3 χρονια την αλλη ηθοποιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα (2:29),εδώ κάποιος είχε γράψει ότι η "παπαδιά" Ράνια Ιωαννίδου έχει Αλτσχάιμερ. Αν όντως ισχύει αυτό,λογικό που δεν παίζει στα νέα επεισόδια. Νομίζω όμως ότι με την αδερφή του παπά και με την άλλη κουτσομπολα θα καλυφθεί ο ρόλος της κουτσομπολας. Ήδη έχει γίνει καλή αρχή.

    Επίσης,μήπως μπορείτε να βάλετε και την τηλεθέαση της εορταστικής φριτεζας? Ήταν υπέροχο επεισόδιο. Γενικα χθες ο Αντ1 είχε το καλύτερο εορταστικό πρόγραμμα με Καφέ και Φριτεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα τα νούμερα είναι λίγα.... Περίμενα περισσότερο με τόση αναμονή... Θα φανεί στη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 51 είναι λίγο για μέρα που πολύς κόσμος ήταν έξω ? Και την προηγούμενη φορά είχες γράψει ότι θα πάει απατο unknown. Τέλειο ήταν και πήγε εξαιρετικά τέτοια μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 51 σε τεταρτο
    44 μέσος όρος
    Για μένα ναι με την αναμονή που είχε ήταν λιγα
    Θα δείξει η συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λιγο λεει το 44 ο αλλος. η μεγαλυτερη επιτυχια των τελευταιων ετων... ουτε τα μοντελα ουτε οι μελισσες ουτε το κοκκινο ποταμι εκαναν ποτε τετοια νουμερα...ουτε καν τα σαρβαιβορ 2 και 3..μονο το 1 εκανε παραπανω...το καφε της χαρας αν συνεχισει ετσι θα ναι το φαινομενο της χρονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστεύω τα παιδιά στο σάιτ θα γράψουν κριτική με το που επανέλθουν στην κανονικότητα. Εμένα με έπιασε μια νοσταλγική διάθεση βλέποντας το. Συν ότι το φέρανε στο σήμερα άρτια. Σταυρουλα πεος Φατσέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3:09: Tzim η Φριτεζα εκανε μεσο ορο 22,3 στο δυναμικο. Την πρωτη ωρα της πηγε εξαιρετικα (σε τεταρτο 30,3), ηταν και αυτο ωραιο προγραμμα (επεσε λιγο στη ζωνη 00:00 με 01:00 στα 16αρια) αλλα θεωρω το 22,3% μεσο ορο για ενα τριωρο προγραμμα ειναι πολυ καλο.
    Υ.Γ.: Δεν ειπα πως μου ελειψε η παπαδια. Ειπα πως ειναι αδικο να βαλεις αλλον χαρακτηρα να κανει ακριβως το ιδιο. Επισης στα συν της σειρας ξεχασα να αναφερω και την εμφανιση του Παναγη (πρωην επιστατη Ποπωτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο μπράβο μπράβο.. Εύχομαι ακόμη καλύτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στον αντ1 για όλο το πρόγραμμα του εχθές. Περίμενα σαν τρελή το Καφέ της Χαράς και μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά μου άρεσε και το εορταστικό της Φριτεζας. Μου θύμισε παλιές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης που αλλάζαμε το χρόνο με αγαπημένες σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαντάσου να κατάφερναν στον ANT1 να έπειθαν τη Ράντου να επέστρεφε το Κωνσταντίνου και Ελένης για μια mini-σειρά 10 επεισοδίων ξέρω γω. Που η επανάληψη το μεσημέρι κάνει ακόμα 25 και σε κάποια επεισόδια φλερτάρει με το 30. Εκεί θα έσπαγαν πολλά φράγματα στην τηλεθέαση. Ποια ήταν η τελευταία φορά που κατάφερε σειρά να φτάσει σε τέταρτο το 50;;; Το Παρτάλι στο Mega;; Δεν θυμάμαι αν η Μουρμούρα στον Alpha τα πρώτα χρόνια το είχε καταφέρει. Πολύ δύσκολα βλέπεις τέτοια νούμερα πλέον σε σειρά. Μπράβο στο Ρώμα που το κατάφερε. Πρέπει και αυτός να είχε τη δική του αγωνία την Παραμονή. Επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια και πολλές προσπάθειες στην τηλεόραση.
    Δεν νομίζω πως στο κανάλι περιμένουν κάθε Παρασκευή μέχρι και το καλοκαίρι να χτυπά σε κάθε επεισόδιο 50. Ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε τον στόχο που έχουν. Προσωπικά το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε και υπήρχαν στιγμές που γέλασα και πολύ μάλιστα. Θα δείξει στη συνέχεια που θα σταθεί και πόσοι από τους τηλεθεατές της πρεμιέρας θα μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η επιστροφή του καφέ της χαράς ήταν υπέροχη,εξαιρετική. Συνδύασε άψογα παρελθόν και μέλλον, νοσταλγία και περιέργεια. Φροντισμένο και καλογυρισμένο ήταν το επεισόδιο. Μακάρι μα συνεχίσει έτσι. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Μου άρεσε πολύ και το εορταστικό της φριτέζας. Καλή χρόνια σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !