Όλα τα νέα προγράμματα που ετοιμάζουν τα κανάλια για το 2020

Χρήστος Παναγούλης
2

To νέο έτος έχει τηλεοπτικές εκπλήξεις και νέα projects έρχονται να προστεθούν στο πρόγραμμα της μικρής μας οθόνης. Τα κανάλια, λοιπόν, έχουν στη λίστα τους καινούργιες εκπομπές, σειρές και shows να παρουσιάσουν στο κοινό, φιλοδοξώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και φυσικά να αυξήσουν την τηλεθέασή τους.


ΑΝΤ1: Η εμβληματική σειρά, οι νέες εκπομπές και το αγαπημένο show

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει, ακόμη μία χρονιά, ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών. Τα στελέχη του σταθμού, όμως, δεν επαναπαύονται αλλά προχωρούν σε μερική ανανέωση του προγράμματος.

Η αρχή γίνεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 20.45, με την κωμική σειρά «Το Καφέ της Χαράς»των Χάρη Ρώμα - Άννας Χατζησοφιά, σε σκηνοθεσία Τάκη Μι­χαήλ, που επιστρέφει, 15 χρόνια μετά τη με­γάλη επιτυχία του, με νέα επεισόδια.

Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μονα­δικοί χαρακτήρες του μικρού αρ­καδικού χωριού θα είναι και πάλι στη συχνότητα του σταθμού, με τη σειρά να ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτή­ρων αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών.

Στη συνέχεια, περί τα μέσα Ιανουαρίου, θα βγει στον αέρα η πιο χαλαρή και διασκεδαστική εκπομπή μαγειρική «Food n’ Friends» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Ηλία Φουντούλη. Οι δύο οικοδεσπότες υποδέ­χονται στην κουζίνα τους ξε­χωριστούς καλεσμένους για να κουβεντιάζουν και να μαγει­ρεύουν παρέα. Κάθε εβδομάδα «ξεκλειδώνουν» τους καλεσμένους τους με όχημα τη μαγειρική.

Αλλη μία εκπομπή είναι το «My Best Friends Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής έρχεται για να «διαλύσει» με τρόπο ανατρε­πτικό κάθε φόβο σε μία πρω­τότυπη εκπομπή που ανέπτυξε η δημιουργική ομάδα ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τα Propagate Studios. O αρ­χικός προγραμματισμός του σταθμού θέλει τις δύο εκ­πομπές να προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση.

Τέλος, το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων «YFSF» με τη Μαρία Μπεκατώρου επι­στρέφει με νέο κύκλο επεισοδί­ων. Μαζί με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους νέους ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι θα μεταμφιεστούν για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυ­τό στο τελευταίας τεχνολογίας σκηνικό του show.


ALPHA: Η επαναφορά του τηλεπαιχνιδιού και η ταξιδιωτική εκπομπή

Τα στελέχη του ΑLΡΗΑ, φέτος, έκαναν μερική ανανέωση στο πρό­γραμμα τους, αλλά κάποια από τα πρότζεκτ που επέλεξαν δεν απέ­δωσαν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, πηγές μέσα από το κανάλι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες διορθωτικές κινήσεις. Μία από αυτές που έχει γίνει ήδη είναι η πρόωρη ολοκλήρωση του καθημερινού τη­λεπαιχνιδιού «Πάνω κάτω» με τον Χρήστο Φερεντίνο και η επαναφορά, εκτός απρόοπτου, του «Deal». Άλ­λο ένα νέο πρόγραμμα που θα δούμε στους δέκτες μας είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής με παρουσιαστή τον Ακη Πετρετζίκη. Ο σεφ ταξιδεύ­ει και μας παρουσιάζει διάφορα μέρη της Ελλά­δας και, φυσικά, νόστιμες συνταγές.


STAR

Τα τελευταία χρόνια το Star έχει βρει τα προγράμματα που του χαρίζουν υψη­λά νούμερα τπλεθέασης και με τις απαραίτητες τονωτικέςε νέσεις ανανέωσης δι­ατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μετά την ολοκλήρωση του «GNTM» και του «Globetrotters», ο σταθμός πρόκειται να βγά­λει στον αέρα τον τέταρτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής «Masterchef». Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζομένων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη είναι τα στοιχεία εκείνα που θα αναδείξουν τον νικητή.

Φυσι­κά, στο συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν θα μπορούσαμε να μη δούμε και τις σχέσεις μεταξύ των παικτών. Επιπλέον, τα στελέχη του σταθμού έχουν εξασφαλίσει τα δι­καιώματα της αστυνομικής σειράς «Έτερος εγώ II - Χαμένες ψυχές» σε σενά­ριο και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μία πλειάδα γνωστών και αγαπημένων ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως διαβάζουμε στο my tv. Να σημειωθεί ότι για τη σειρά δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, επίσημη ανακοίνωση αλλά η ενημέρωση εκ των έσω αναφέρει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα οριστικο­ποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.


OPEN: Τραγούδι και... φόνοι

Ακόμα ένα πρόγραμμα από το... παρελθόν επανέρ­χεται, φέτος, στην τηλεόραση με νέο κύκλο επει­σοδίων και σε διαφορετικό σταθμό. Αναφερόμαστε στο τάλεντ σόου τραγουδιού «Just the 2 of us» στο οποίο επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και τηλεοπτικό χώρο κάνουν ντουέτο με κάποιον γνωστό επαγγελματία τραγου­διστή. Στόχος τους είναι να αποδείξουν ότι έχουν ταλέντο και στο τραγούδι. Την πα­ρουσίαση του σόου έχει αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης και την κάλυψη των παρασκηνίων η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα.

Από την άλλη, αυτή την πε­ρίοδο οι ιθύνοντες του σταθμού βρίσκονται σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη Πάνο Κόκκινοπουλο για να ετοιμάσει με τους συνερ­γάτες του νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Ου φονεύσεις». Αν όλα πάνε καλά, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα τον Φεβρουάριο του '20.


ΣΚΑΙ: Κλειδαρότρυπα, μόδα, stand up comedy, τραγούδι & βιογραφίες

Το τελευταίο διάστημα τα στελέχη του ΣΚΑΙ βρίσκονται συνεχώς σε συσκέψεις ώστε να οριστικοποιήσουν τα πρότζεκτ που θα βγάλουν στον αέρα.

Μέσα στον Ιανουάριο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, στην απογευματινή ζώνη, ο νέος και ανανεωμένος κύκλος του διαγω­νισμού μόδας «My style rocks». Για την παρουσίαση του έχει συμ­φωνήσει η Κατερίνα Στικούδη, ενώ η σύνθεση της κριτικής επι­τροπής Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς, Στέλιος Κουδουνάρης.

Τον Φεβρουάριο ενδέχε­ται να βγει στον αέρα, καλώς εχό­ντων των πραγμάτων, ένα νέο σόου με αρκετά στοιχεία stand-up comedy, η παραγωγή του οποί­ου φέρει τη σφραγίδα της Acun Medya. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής έχουν προσεγγίσει τον Μάρ­κο Σεφερλή για να το παρουσιάσει αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία.

Τον Μάρτιο, αντί για τον Ιανουάριο, θα βγει στον αέρα π εξελιγμένη εκδο­χή του ριάλιτι σόου «Big Brother», 20 χρόνια μετά την πρώτη μετάδοση του.

Τέλος, για τον Απρίλιο, προγραμ­ματίζονται ακόμη δύο πρεμιέρες. Η μία αφορά το show «Τhe Masked singer» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Εκεί, διάφοροι καλλιτέχνες μεταμφιέζονται και τραγουδούν, με την κριτική επιτροπή και το κοινό να πρέπει να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα που φο­ράει.

Η δεύτερη πρεμιέρα αφορά την αφιερωματική εκ­πομπή «Idols», που είναι μία ιδέα του ίδιου τραγουδιστή και στην οποία μας παρουσιάζει τη ζωή και το έργο ση­μαντικών προσωπικοτήτων. Τα δύο πρώτα επεισόδια, που είναι ήδη έτοιμα, αφορούν τον Νίκο Κούρκουλο και τον Βλάση Μπονάτσο.


gossip-tv


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !