Έλενα Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή: «Το έργο του είναι trash, δεν το παίρνω πίσω επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης στα “Μεσάνυχτα” την Έλενα Ακρίτα, η οποία απάντησε ακόμα μία φορά για τον Μάρκο Σεφερλή. Όπως η ίδια εξήγησε ξανά, δεν προσέβαλε τον γνωστό ηθοποιό στο κείμενό της, αλλά το έργο του, το οποίο χαρακτήρισε και πάλι “trash”.

«Έκανα κριτική στη δουλειά του. Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, τώρα έμαθα ότι έχει και γυναίκα και παιδί και απ’ όλα τα καλά του θεού, αλλά εγώ κρίνω τη δουλειά του. Η δουλειά του είναι trash. Η δουλειά του, το έργο που παράγει είναι trash. Δεν σημαίνει ότι είναι ο ίδιος trash, είναι το έργο. Αυτό δεν το παίρνω πίσω επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα. Εγώ τα λογάκια μου τα είπα και δεν τα παίρνω πίσω. Αν είναι να πληρώσω γι’ αυτό ή όχι, θα το ξέρουμε την άνοιξη», είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

«Όταν υπάρχει μια γυναίκα που φοράει μπικίνι κι έχει περισσότερα κιλά, δεν θα την κάνω νούμερο στο Δελφινάριο, θα την προστατέψω γιατί έχει δικαίωμα και στην παραλία να είναι και μπικίνι να φοράει και τον ποπό της να μας δείχνει και ότι γουστάρει. Σε όποιον δεν αρέσει να φύγει εκείνος από την παραλία και να πάει στη μπανιέρα του να κάνει μπάνιο. Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έχουν υποφέρει τόσο πολύ από μία κάκιστα εννοούμενη σάτιρα.

 Μου λες ότι το δικό μου κείμενο ήταν επιθετικό… Πόσο πιο επιθετικό από το να ανεβαίνεις και να κάνεις μια καρικατούρα ενός γκέι ανθρώπου, ενός παχύσαρκου ανθρώπου, ενός πιο κοντού; Πώς; Η γνώμη μου θα είναι αυτή που είναι, δεν μπορώ να την αλλάξω. Στο κείμενό μου δεν υπάρχει καμία προσβολή στο πρόσωπο, το έργο του είναι αυτό που κρίνω», είπε η Έλενα Ακρίτα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !