Μεταξύ Star και Mega η Ελένη;

Χρήστος Παναγούλης
5

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. «Έχω ακούσει ότι υπάρχει μία περίπτωση να είναι στο Star» ανέφερε η παρουσιάστρια εκπλήσσοντας τους συνεργάτες της. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ωστόσο, είχε άλλες πληροφορίες: «Εγώ ακούω (ότι πάει) στο Mega. Υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει υπογράψει τίποτα» είπε η γνωστή τηλεκριτικός μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι το καλοκαίρι θα χυθεί πολύ μελάνι για το επόμενο βήμα της πιο ακριβοπληρωμένης παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση.



Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με λογική και μόνο να το δεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει στο Σταρ, εάν θέλει να συνεχίσει παρόμοιου ύφους καθημερινή εκπομπή. Μόνο εαν πρόκειται για παρουσίαση βραδινού σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζει όμως να αλλάξει η μεσημεριανή ζώνη του star, 2 με 3 που παίζει ξένη σειρά να πάει το δελτίο, 3 με 5 η Ελένη, 5 με 6: 30 Shopping και μετά ο τροχουλης και φεύγει και το τουρκικό που στο νεανικό φέτος πάτος, άνετα μπορεί να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι όμως ο Μονκ κάνει 17αρια με ελάχιστο κόστος. Εξάλλου τα έσοδα των δύο καναλιών πάνε στην ίδια τσέπη. Άρα αν την μετακινήσουν θα δημιουργηθεί κενό στον Άλφα. Δεν μου φαίνεται πιθανό ένα τέτοιο σενάριο. Τρία είναι τα ενδεχόμενα: Ή θα πάει στο Mega ή θα μείνει Άλφα ή θα αποσυρθεί (προς το παρόν τουλάχιστον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το πλάσμα ποιος θα το πάρει....???

    Να κόψουν τον ντετέκτιβ και να την βάλουν λίγο δύσκολο,βγάζει αξιοπρεπέστατα νούμερα.
    Μόνο αν πάνε όλα μία ώρα πίσω τότε μόνο κάτι γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να πάει στο Star που έχει την ίδια ιδιοκτησία με τον Alpha;; Ούτε καν πιστεύω ότι μπορεί να αξιοποιηθεί κάπου στο πρόγραμμα του. Τους Κουκου το πρωί δεν τους κουνά κανένας και το μεσημέρι η ζώνη του πάει καλά. Το απόγευμα δεν νομίζω η Μενεγάκη να θέλει να κάνει κάτι και το βράδυ υπάρχουν τα ριάλιτι. Εκτός κι αν κάνει κάτι βραδινό το ΣΚ αλλά και πάλι δύσκολο μου φαίνεται. Πιο πιθανή μου κάνει η λύση του Mega. Βέβαια μπορεί στο τέλος να μπει σφήνα ο Σκαι και να πάει εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις με τον Σκαι, έχει ''αρπάξει'' πολλούς που θεωρούνταν σίγουροι για άλλο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !