Ανεβαίνει η ενημέρωση στο OPEN TV

0

Σε σταθερά ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης κινείται συνολικά η πρωινή ενημερωτική ζώνη του OPEN, από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στις 9 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας επί πλέον άνοδο τον μήνα Νοέμβριο. 

-Η ανανεωμένη πρωινή ενημερωτική ζώνη Δευτέρα-Παρασκευή, τον Νοέμβριο σημείωσε συνολικά σημαντική αύξηση. Η εκπομπή ,«Ώρα Ελλάδος 5.30», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, τον Νοέμβριο σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 17,9 καταγράφοντας αύξηση 42% από τον Οκτώβριο. Στις γυναίκες 18-54 η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 18,7 σημειώνοντας άνοδο 23% από τον προηγούμενο μήνα. 

Η εκπομπή, «Ώρα Ελλάδος 7.00», με τους Άκη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο, για τον μήνα Νοέμβριο κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 11,6 στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας αύξηση από τον Οκτώβριο 17%. Στους άντρες 25-54 η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 15,8 σημειώνοντας αύξηση 15% από τον Οκτώβριο. 

-Επί πλέον αύξηση στην τηλεθέαση κατέγραψε τον Νοέμβριο και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη. Η εκπομπή στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, κατέγραψε μέσο όρο 16,1% σημειώνοντας αύξηση 4% από τον προηγούμενο μήνα. Αύξηση σημείωσε τόσο στους άνδρες 18-54 σημειώνοντας μέσο όρο 17,3 (από 17,1 τον Οκτώβριο) αλλά και στις γυναίκες 45-54, σημειώνοντας μέσο όρο 21,4 (από 18,9 τον Οκτώβριο). 

Η πρωινή ενημέρωση του OPEN από τη Δευτέρα έως και την Κυριακή ξεκινά στις 5.30 το πρωί, με το επιτελείο έμπειρων δημοσιογράφων και τεχνικών να μεταδίδουν έγκαιρα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο, με ρεπορτάζ, αποκλειστικές δηλώσεις και απευθείας συνδέσεις από την καρδιά των εξελίξεων. 

Όλες οι ειδήσεις πρώτα στο OPEN

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !