Ζέτα Μακρυπoύλια: Η ανάρτηση πριν τον τελικό του Final Four και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Η διάσημη παρουσιάστρια κάλεσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να δουν τον αποψινό τελικό και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για ακόμη ένα τηλεοπτικό ταξίδι.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τελικός @thefinalfourgr ! Ποιος θα κερδίσει φυσικά και δεν θα πω αλλά θα πω ότι είναι ένας τελικός που δεν πρέπει να χάσεις!! Πολλοί καλεσμένοι πολλές μονομαχίες μέχρι να φτάσουμε στον έναν και πολύ κέφι!! Τελευταίο επεισόδιο λοιπόν και τελευταίο post! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του project! Πέρασα υπέροχα μαζί σας για μια ακόμη φορα!! Απόψε 20:45 στον @ant1tv ———————————————————————————- #finale #show #ant1 #tonight #sunday #staytuned #thefinalfour #tv @christos_alexandropoulos @stefanos.vasilakis @gogo_nikiforaki @mhatzigiannis @foureira @michalis_stavento @papamerikaterina @lita.bou #giannisbitsikas @gomozias @arvaniti_anna 🙏
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στεναχωριέμαι αφάνταστα που δυστυχώς είναι το 2ο σερί πρόγραμμα που παρουσιάζει η Ζέτα που είναι τελικά αποτυχία. Δεν φταίει σε καμία περίπτωση η ίδια, η ίδια είναι εξαιρετική και το αποδεικνύει στο ρουκ ζουκ καθημερινά, αλλά είναι λες και της τα δίνουν επίτηδες. Ότι πιο άκυρο πρόγραμμα βρουν στον αντ1 το δίνουν στην Ζέτα για έναν λόγο. Δεν είναι μάγος παιδιά η Ζέτα.
    ΥΓ. Θεωρώ ότι είναι αποτυχία το συγκεκριμενο πρόγραμμα , όχι μόνο γιατί δεν ξεπέρασε ποτέ το 14%, αλλά γιατί είχε δυνατή επιτροπή που δεν μπόρεσε να φανεί και γενικά δεν συζητήθηκε καθόλου. Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα αυτό το πρόγραμμα, σαν το nomands.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !