Ο Λάκης Γαβαλάς πρόδωσε την επιτροπή του “My Style Rocks”

Χρήστος Παναγούλης
0

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος θα είναι ένας εκ των τριών κριτών του “My style rocks”. Δεν δίστασε, μάλιστα, να αποκαλύψει και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, βάζοντας τέλος στην ονοματολογία που υπάρχει τον τελευταίο καιρό και επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την παρουσία της Έλενας Χριστοπούλου στο παιχνίδι.

“Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, συμπληρώνοντας πως “εγώ ήμουν από την αρχή. Μου είχαν πει το οκ και, μάλιστα, πιλοτάραμε το θέμα πάνω στο δικό μου όνομα”.
Είναι ο Στέλιος μου, που όλοι έλεγαν ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση. Βεβαίως είναι η Λένα και η Κατερίνα Στικούδη, με την οποία έχουμε υπάρξει μαζί στο Dancing With The Stars και θα συμπαρουσιάζουμε, μερικές φορές έτσι τρελά, το όλο σόου” σημείωσε ο σχεδιαστής. “Πιστεύω ότι θα δώσουμε φως στο styling, όχι μόνο για την Ελλάδα, και στο εξωτερικό γιατί μας βλέπουν και εκεί.
Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια γυναίκα με στιλ, μεμονωμένο βέβαια και μονότονο μερικές φορές που τυγχάνει να την έχω δει” σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς για το έτερο νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του “My Style Rocks”, Έλενα Χριστοπούλου προσθέτοντας ωστόσο πως “είναι φορές που δεν θα την ήθελα ντυμένη έτσι, θα της έβαζα 3.
Μπορεί κάποια στιγμή ο Στέλιος Κουδουνάρης να άσκησε βέτο και να είπε, θέλω να έχω παραπάνω αξία, δεν ξέρω” κατέληξε, στα λεγόμενα του, ο γνωστός σχεδιαστής.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !