MEGA: Η έρευνα και οι απαιτήσεις των τηλεθεατών

Χρήστος Παναγούλης
2

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού μετά την απόκτηση της έκτης άδειας αλλά και της ταινιοθήκης και του σήματος του MEGA από την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τι όμως θα περιέχει το MEGA που αναμένεται να εκπέμψει επίσημα μέσα στον επόμενο μήνα; Την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι τηλεθεατές μέσα από έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του MEGA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η έρευνα έδειξε ότι ο κόσμος περιμένει από το MEGA τρία πράγματα που έχουν… σημαδέψει την πορεία του: παλιές και αγαπημένες σειρές, ενημέρωση αλλά και πρωτότυπο ξένο πρόγραμμα. Αυτοί λοιπόν είναι και οι στόχοι της διοίκησης του σταθμού έχοντας επικεντρώσει σε αυτούς το «χτίσιμο» του προγράμματος που θα βγει στον αέρα.

Χαρακτηριστικό σημείο της έρευνας είναι ότι οι τηλεθεατές θέλουν να δουν ξανά τις πετυχημένες σειρές του σταθμού ενώ μάλιστα δεν… βιάζονται να δουν καινούργιες παραγωγές μυθοπλασίας δίνοντας την ευκαιρία στη διοίκηση να προετοιμαστεί καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Έτσι την τρέχουσα σεζόν το πρόγραμμα του MEGA θα περιέχει σειρές που έχουν αποδεδειγμένα αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και ξένες σειρές και ταινίες που θα εμπλουτίσουν το ψυχαγωγικό προφίλ του σταθμού. Από την άλλη θα δοθεί μεγάλος χώρος στο πρόγραμμα για ενημέρωση ώστε εκτός από τα δελτία ειδήσεων οι τηλεθεατές να ενημερώνονται μέσα από εκπομπές για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Άλλωστε η ενημέρωση ήταν ένα από τα δυνατά «όπλα» του MEGA, κάτι που θα συνεχίσει να υφίσταται και με την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία και στόχος της διοίκησης είναι το MEGA να βγει στον αέρα στα μέσα του Ιανουαρίου, αλλά πρωτίστως θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες, όπως η επίσημη ανάκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος από την εταιρεία «Alter Ego», ενώ ο σταθμός αυτή την περίοδο εξοπλίζεται με ένα από τα πιο σύγχρονα τεχνικά συστήματα…!



Melas Blog | Newsit

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κακη η ιδεα να επενδυσουν σε ξενες σειρες.Ολοι τις βλεπουν απ'τις διαδικτυακες πλατφορμες,κανενας δεν περιμενει τα καναλια να τις δειξουν.Δειτε τι τηλεθεαση κανει το μακεδονια tv με τετοιου ειδους προγραμμα.Kαλυτερα να επενδυσουν αποκλειστικα στην παραγωγη προτοτυπου προγραμματος με ελληνικες σειρες,τηλεπαιχνιδια και εκπομπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μακεδονία TV όμως κάνει μέχρι και 7αρια με τις σειρές που βάζει. Ειδικά τα βράδια ξεπερνάει και την ΕΡΤ. Το Μακεδονία που έχει συνήθως 0% μέσο όρο. Από την στιγμή που δεν έχει μεγάλο έτοιμο πρόγραμμα πρέπει αναγκαστικά να βάλει αυτές. Αλλιώς το πρόγραμμα θα είναι τίγκα στις επαναλήψεις & στο τελεμαρκετινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !