Ξεσπά γνωστός ηθοποιός κατά του GNTM – «Πρόκειται για ένα εξάμβλωμα, πρέπει να το απαγορεύσει το ΕΣΡ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9
Ο ηθοποιός Μάνος Ζαχαράκος μίλησε στο “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο, όπου κατακεραύνωσε το GNTM.

Έχετε δώσει βαρύτητα στο θέατρο και έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα την τηλεόραση;
Λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών μου, δεν μου περισσεύει χρόνος στην παρούσα φάση για να κάνω τηλεόραση. Ωστόσο είναι στα σχέδιά μου και μάλιστα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συμμετάσχω τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε μια καινούργια δραματική σειρά.

Παρακολουθείτε προγράμματα ως τηλεθεατής;
Μου αρέσουν πολύ οι Άγριες Μέλισσες, το Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και οι δουλειές του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Από την άλλη πάλι υπάρχουν προγράμματα, όπως είναι το GNTM, που θα έπρεπε το ΕΣΡ να τα απαγορεύσει. Πρόκειται για ένα εξάμβλωμα της τηλεόρασης, στο οποίο βάζουν 18χρονα κοριτσάκια να γδύνονται για να ευχαριστηθεί το κάθε βλέμμα που κοιτάει μέσα από μια κλειδαρότρυπα.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα τα λεει.Μια αηδια και μιση ειναι αυτο το προγραμμα.Δεν θα επρεπε να επιτρεπει το ΕΣΡ την προβολη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @πλυντήριο, στη βόρεια κορέα ίσως το έκοβαν. Στο πολιτισμένο κόσμο δεν υπάρχει λογοκρισία και προβάλλονται τα πάντα με την ανάλογη σήμανση και την ανάλογη ώρα. Βέβαια αυτός σαν ηθοποιός έχει λόγο να θέλει να κοπεί γιατί νομίζει ότι στη θέση του θα βγουν 30 σειρές και ίσως βγει δουλεία στην τηλεόραση. Ένας ουδέτερος δεν καταλαβαίνω γιατί να ονειρεύεται νέες ΥΕΝΕΔ εκτός βέβαια αν έχει ακραίες ιδεολογίες, είτε ακροδεξιές είτε ακροαριστερές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά τα λέει. Φυσικά δεν είμαστε στην Βόρεια Κορέα όπως λέει κάποιος , αλλά όταν μεταδίδονται τέτοιες ελεεινές σκηνές , όταν ντροπιάζουν και γελοιοποιουν έτσι μικρά κοριτσάκια για λίγη τηλεθέαση και όταν υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο υποβαθμίζει την ανθρώπινη αξία , τότε νομίζω το ΕΣΡ έχει κάθε λόγο να παρέμβει και να κόψει αυτό το πρόγραμμα, με επιχειρήματα , όχι επειδή έτσι γουστάρει. Και πιστέψτε με υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να κοπεί.
    ΥΓ. Εγώ ντρέπομαι περισσότερο για τους γονείς αυτών των παιδιών που βλέπουν τα παιδιά τους να ξεφτιλίζονται έτσι και να γυμνώνονται μπροστά σε χιλιάδες κόσμο , για να χορτάσει το μάτι του κάθε ληγούρι .
    ΥΓ2. Το πρόγραμμα αυτό έχω πει γιατί κάνει επιτυχία και θα το ξαναπώ. Πρώτον γιατί το βλέπουν όλοι οι ματάκηδες και όχι μόνο και δεύτερον και κυρίως , γιατί το βλέπουν πάρα πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών, λόγω ζήλειας, ανασφάλειας, ίντριγκας και πολλών άλλων λόγων. Αποτελεί ουσιαστικα τον καθρέφτη μερικών ανθρώπων, γιατί βλέπουν αυτό που είναι ή που θα ήθελαν να είναι. Αρέσει το trash χρόνια τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος είσαι εσύ που θα πεις στον άλλον τι θα βλέπει; Αν θέλει να βλέπει trash δικαίωμα του. Αν συγκεκριμένο πρόγραμμα με βάση το περιεχόμενο του πρέπει να αλλάξει σήμανση ή ώρα μετάδοσης ας το κάνουν. Το να θέλεις να κόψεις κάτι γιατί δεν είναι του επιπέδου σου είναι η αρχή του φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχή του φασισμού(λες μεγάλες κουβέντες χαλάρωσε λίγο, δεν σου το θίξαμε και τόσο ) είναι να μην αποδέχεσαι την γνώμη του άλλου. Ναι θεωρώ ότι πρέπει να το κόψουν , όχι μόνο εγώ , αλλά και πολλοί άλλοι. Αυτή είναι η γνώμη μας , σου αρέσει δεν σου αρέσει. Φυσικά και δεν λέμε ότι επειδή το λέμε εμείς πρέπει και να γίνει, απλώς λέμε τι θα θέλαμε κατά την γνώμη μας να γίνει. Δεν επιβάλλω τίποτα προσωπικά σε κανέναν , παραθέτω απλώς την γνώμη μου , το οποίο είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα , αρκεί να μην προσβάλλω κανέναν, που δεν το κάνω. Χαλάρωσε λοιπόν λιγάκι με τις μεγάλες κουβέντες. Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν. Λέμε την γνώμη μας . Τόσο απλά. Και μπορούμε να κρίνουμε αυτό που βλέπουμε και κυρίως αυτούς που βλέπουμε , όπως μπορούν και εκείνοι να μας κρίνουν. Αυτή είναι η δημοκρατία μας.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν προσβάλλεις κόσμο;
    Όταν αποκαλείς κόσμο που βλέπει προγράμματα που δεν είναι του επιπέδου σου ματάκηδες, ζηλόφθονες, ανασφαλείς τι νομίζεις ότι κάνεις;
    Γνώμη είναι να κρίνεις κάτι, αν σου αρέσει, αν ακόμη το θεωρείς σκουπίδι, αυτό είναι γνώμη και είναι απολύτως αποδεκτή.
    Γνώμη δεν είναι να θέλεις να επιβάλεις στον άλλον τι θα βλέπει προτρέποντας στο κόψιμο αυτού που βλέπει.
    Αυτό είναι φασίζουσα συμπεριφορά και ανάγκη να επιβάλλεις τα θέλω σου στον άλλον.
    Καλό βράδυ και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε-η δεν ξέρω τι είσαι , δες το ριάλιτι σου και μην μας ζαλίζεις σε παρακαλώ άλλο. Θα λεώ την γνώμη μου και σε όποιον αρέσει. Επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που λέω δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε θα σκάσω και όλας . Το αν προσβάλλεσαι απο αυτά που γράφω παραπάνω είναι δικό σου και μόνο θέμα . Δεν με απασχολεί στο ελάχιστο. Μην το συνεχίσουμε σε παρακαλώ, έχε την γνώμη σου να έχω και εγώ την δική μου να πάμε παρακάτω. Αυτά δεν θα πω κάτι παραπάνω.
    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα λέμε κι εμείς την άποψη μας σου αρέσει ή όχι, σε ζαλίζουμε ή όχι.
    Αν κάποιος εκτονώνει τις φασίζουσες απόψεις του όπου μπορεί, πχ σε κάτι ανούσιο όπως ένα άρθρο για μια εκπομπή στη τηλεόραση, κοροϊδεύοντας ακόμη και τον εαυτό του ότι το κάνει για το καλό της ποιότητας στην ελληνική τηλεόραση, κάποια στιγμή ίσως βρεθεί κάποιος να του απαντήσει.
    Και με τη λογική του φασίζοντος τσουβαλιάσματος, αν σου απαντήσει, βλέπει σίγουρα το κάθε ριάλιτι. Δεν μπορεί να απαντήσει γιατί ενοχλείται από φασίζουσες απόψεις, όχι, δεν μπορεί, βλέπει σίγουρα το κάθε ριάλιτι.
    Καλές γιορτές και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:31 Λαθος κανεις εσεις ειστε αυτοι που δε σεβεστε τη γνωμη του αλλου,με το να ζητατε να κοπει ενα προγραμμα δε σεβεστε αυτους που τους αρεσει γιατι καλως η κακως αρεσει σε παρα πολλους,εσεις μπορειτε απλα να μη το βλεπετε αυτο ειναι το δημοκρατικο και γ αυτο υπαρχουν πολλα προγραμματα εκεινη την ωρα στη τηλεοραση για να δει ο καθενας αυτο που του αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !