Με άντρες ο επόμενος κύκλος του GNTM;

Χρήστος Παναγούλης
3

Απόψε το βράδυ θα δούμε στο Star τον μεγάλο τελικό του GNTM, με τις τρεις φιναλίστ να μπαίνουν στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του τίτλου. Μάλιστα, λόγω των πολύ υψηλών τηλεθεάσεων που σημείωσε το ριάλιτι μοντέλων καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, το ενδεχόμενο του τρίτου κύκλου θεωρείται σίγουρο στο κανάλι της Κηφισιάς. Όπως φαίνεται, ωστόσο, θα έχουμε μία μεγάλη αλλαγή. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα του «Πρωινού» ότι η παραγωγή σκέφτεται σοβαρά να εντάξει και άντρες μοντέλα στον επόμενο κύκλο του επιτυχημένου show. Η εκδοχή αυτή άλλωστε προβάλλεται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, με τους άντρες και τις γυναίκες μοντέλα να ζουν στο ίδιο σπίτι.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. χαχααχααχαχχα δεν θα απαλλαγούμε εύκολα απο το trash. Φροντίστε τα κανάλια του χρόνου να έχετε ένα σοβαρό πρόγραμμα που να τελειώσει αυτό το ριάλιτι , όπως τελείωσε και το survivor και όλα τα άλλα που πέρασαν. Μην στηρίζετε όλοι στον αντ1 και στις μέλισσες.
    ΥΓ. Χαλάρωσε λίγο εσύ με τα 50αρια. Δεν είναι τόσο χαζός ο κόσμος και δόξα τον θεό θα έχει και άλλες επιλογές, μην κοιτάς φέτος που υπάρχουν μόνο οι μέλισσες που το κοντράρουν και πολλές φορές το προσπερνάνε. Για να κάνει κάτι 50αρια πρέπει και να αξίζει ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι έτσι τότε μιλάμε για τύπου big brother δηλαδή κλειδαρότρυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !