GNTM: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Χρήστος Παναγούλης
0

Οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM, όπως παρακολουθήσαμε απόψε βρίσκονταν και πάλι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και η νέα δοκιμασία τους ξεκίνησε με μυστηριώδεις και συνοπτικές διαδικασίες.

Η Κάτια, η Κέισι, η Μαρία και η Άννα Μαρία κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης: Έπρεπε να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου.

Η απόγνωση, ο θρήνος, η εξάντληση και η συνειδητοποίηση είναι τα 4 συναισθήματα, που έπρεπε να αποδώσει η κάθε κοπέλα και η Άννα - Μαρία ήταν η υπεύθυνη για τη διανομή των ρόλων βάσει του avantage που είχε από την προηγούμενη δοκιμασία.
Η επιβλητική ατμόσφαιρα αλλά και η εντυπωσιακή απόδοση των κοριτσιών, τόσο ως πρωταγωνίστριες όσο και ως κομπάρσοι, ενθουσίασαν τους κριτές, σε ένα γύρισμα, που η συγκίνηση ήταν έκδηλη.Τα πράγματα άλλαξαν ύφος και διάθεση στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, υποδέχτηκαν τις τέσσερις φιναλίστ στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδύαζε δυναμισμό και αισθησιασμό.

Ως σέξι μηχανικοί των pit stop, τα κορίτσια πόζαραν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ικανοποίησε για ακόμα μια φορά τους κριτές και το ταξίδι έκλεισε με την καλύτερη επίγευση.

Η επιστροφή στο σπίτι του GNTM επεφύλασσε μια έκπληξη στα μοντέλα, καθώς τους περίμεναν δώρα, άρωμα Χριστουγέννων, αγαπημένοι καλεσμένοι αλλά… και τελευταίες εντάσεις. Η αποκάλυψη των φωτογραφιών στο πλατό υπογράμμισε το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα επίδοξα top models. Όμως, έπρεπε κάποιο από τα τέσσερα κορίτσια να πει αντίο στο όνειρο και μάλιστα ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό και αυτή ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !