Το πολυαναμενόμενο τρέιλερ είναι στον αέρα! Δείτε σκηνές από τα νέα επεισόδια του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

6

Το πρώτο τρέιλερ με σκηνές από τη συνέχεια του θρυλικού ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ είναι γεγονός! Εδώ και λίγη ώρα, λοιπόν, ο ΑΝΤ1 έδωσε στον αέρα το τρέιλερ από τα νέα επεισόδια, και μετρά πια κι επίσημα αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή, στις 31/12, 20.45 το βράδυ!
Απολαύστε το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ,13 χρόνια μετά!

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι δεν μου άρεσε. Θέλετε η φωνή του Ρώμα που έχει αλλάξει πάρα πολύ, τα σκηνικά τα οποία δεν θυμίζουν πια παλιό χωριό(πχ το δημαρχείο που έδειξε την Σταυρούλα και ένα μοντέρνο σπίτι διώροφο μάλλον), , θέλετε ότι είχα συνηθίσει να τους βλέπω νεότερους, θέλετε το τραγούδι που ακούγεται και αυτός που μιλάει στο trailer, δεν ξέρω κάτι δεν μου άρεσε. Σίγουρα μπορεί η γνωμη μου να αλλάξει όταν δω το πρώτο επεισόδιο, απλά αυτή ήταν μια πρώτη εντύπωση. Δεν μου θύμισε δηλαδή το χωριό που ήταν, αλλά μπορεί να ήταν ιδέα μου. Θα δούμε το πρώτο επεισόδιο.
    ΥΓ. Τελικά είχατε δίκιο μερικοί που λέγατε ότι είναι δύσκολο να αποδεχτείς πως αλλάζουν οι άνθρωποι, τα μέρη κτλ στο πέρασμα των χρόνων. Κακά τα ψέματα, τους έχουμε συνηθίσει πολύ αλλιώς, είναι 13 χρόνια άλλωστε, όχι 1-2 , αλλά εντάξει νομίζω θα συνηθίσουμε εύκολα, γιατί μου φαίνεται καλό το σενάριο και βλέπω νέα πρόσωπα που σίγουρα θα ανανεώσσουν το καφέ.
    ΥΓ2. Καλή επιτυχία παιδιά. Ανυπομονούμε για το πρώτο επεισόδιο και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξω γνώμη αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά μου άρεσε πολύ το τρέιλερ. Πέρασαν χρόνια,είναι λογικό να αλλάξουν όλα. Νομίζω πως όλοι ανυπομονούμε για το Καφέ της χαράς.
    Πάντως εγώ αν ήμουν Αντ1 θα έδειχνα μια μέρα πριν τα δύο τελευταία επεισόδια στο Prime time πριν κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα εικόνα,παλιοί πρωταγωνιστές! Υπάρχει μεγάλη χαρά και ανυπομονησία, έχει ήδη πολλές προβολές σε fb και Instagram. Προσωπικά το ήθελα λιγάκι πιο νοσταλγικό και ρομαντικό, όπως ήταν τότε.Οπως και να έχει το αγαπώ και το περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναμονή του κόσμου είναι τεράστια το περιμένουν όλοι με χαρά. Αν το πρώτο επεισόδιο είναι καλό θα κάνει τα ίδια νούμερα με τις μέλισσες σταθερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει όντως αναμονή (και από μενα) γιατί ήταν πολύ αγαπημένη σειρά. Θετικό ότι το ξαναγράφουν μαζί με τη Χατζησοφιά γιατί η τελευταία κωμωδία που έγραψε μόνος του ο Ρώμας (ντοκτορ Ρούλης) ήταν κακό χάλι και πήγε άπατο. Ελπίζω σεναριακά να έχουν κάνει το θαύμα τους. Μας λείπει μια καλή κωμωδία με ατάκες και καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !