Οι Άγριες Μέλισσες θα είχαν άλλη εξέλιξη αν έπαιζε ο Γιάννης Φέρτης

Χρήστος Παναγούλης
0

Συνέντευξη στο Page 2 και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη, όπου αποκάλυψε ότι αν ο Γιάννης Φέρτης είχε υποδυθεί τελικά τον ρόλο του Ταξίαρχου, όπως ήταν το αρχικό καστ, τότε η εξέλιξη της σειράς πιθανόν να ήταν διαφορετική.

Τον ρόλο του Ταξίαρχου στις «Άγριες μέλισσες» ήταν να τον ενσαρκώσει ο Γιάννης Φέρτης. Στενοχωρήθηκες που αποχώρησε και δεν παίξατε μαζί;

Ο Γιάννης είχε πολλές υποχρεώσεις και πιθανότατα δεν υπολόγισε ότι μια καθημερινή σειρά που γυρίζεται με κινηματογραφική λογική έχει πολλές απαιτήσεις. Έτσι, τον ρόλο πήρε ο αγαπημένος μου Παύλος Ορκόπουλος και η ιστορία πήγε αλλού, γιατί θα δείτε και στη συνέχεια πώς εξελίσσεται η τρυφερή φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ και πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Δηλαδή, αν τον ρόλο τον είχε πάρει ο Γιάννης Φέρτης, δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτή η τρυφερή φιλία μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ Ρουσώ;

Πάντα οι ρόλοι στην τηλεόραση άπτονται τις ιδιοσυγκρασίας του ηθοποιού. Δεν ξέρω αν θα είχε δημιουργηθεί σχέση μεταξύ του Ταξίαρχου και της Ανέτ. Σίγουρα όμως θα είχε άλλη εξέλιξη και άλλη διαχείριση σεναριακά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !