Δεν θα τη δούμε τελικά τη σειρά σε άλλο κανάλι...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Την απόφαση να «κόψουν» την προβολή της σειράς «Αστέρια στην άμμο» πήρε η διοίκηση του ALPHA λόγω της πορείας της στους πίνακες τηλεθέασης.

Αν και η σειρά βασίζεται στο πολύ πετυχημένο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση- Ζαΐρη, την απόδοσή του κάνει η έμπειρη Ρένα Ρίγγα και στο καστ υπάρχουν πολλοί και καλοί ηθοποιοί τα «Αστέρια» δεν κέρδισαν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι μετά την προβολή του 57ου επεισοδίου η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε να την «κόψουν» δυσαρεστώντας όμως αρκετούς τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν.

Παράλληλα μάλιστα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν να «μετακομίζει» σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει αφού υπάρχει συμβόλαιο με τον ALPHA για 100 επεισόδια. Λόγω αυτής της συμφωνίας αλλά και για να μην δυσαρεστήσει όσους την παρακολουθούσαν ο ALPHA αποφάσισε να μεταδίδει τα επεισόδια στο web tv του. Έτσι μπορεί να κόβεται από τον τηλεοπτικό αέρα αλλά θα συνεχίσει να είναι στον αέρα του διαδικτύου αλλά και βεβαίως στον ALPHA Κύπρου καθώς εκεί διαγράφει υψηλές πτήσεις.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !