Αδειάζουν την Μέγκι Ντρίο οι πρώην συμπαίκτριες της: "Θυμάμαι να της φέρνουν πράγματα κάτι τύποι"

Χρήστος Παναγούλης
0

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Μέγκι Ντρίο στη χθεσινή εκπομπή «Ευτυχείτε»! Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Greeces Next Top Model αποκάλυψε πως κατά την παραμονή της στο σπίτι του reality μόδας, άνθρωποι τη βοήθησαν να έχει μαζί της… κινητό αλλά και αλκοόλ.

«Δεν ξέρετε πάρα πολλά. Δεν ξέρετε ότι εγώ είχα κινητό τις πρώτες εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Είχα καταφέρει να έχω κινητό, πώς γίνεται; Απαγορεύεται το κινητό, απαγορεύεται το αλκοόλ, όμως, αυτά τα δύο εγώ είχα καταφέρει να τα βάλω μέσα στο σπίτι» αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο και συνέχισε «Το κινητό το έκρυβα πάνω από την πόρτα του δωματίου μέχρι που με ανακάλυψαν σε κάποια φάση, όχι η παραγωγή, αλλά μία από τις κοπέλες, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η Γαρυφαλλιά το είπε σε όλες κι έγινε μια σύσκεψη κι έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς γιατί αυτές μας θέλανε εκτός, λέγανε ότι κάναμε πράγματα τα οποία δεν τα έκαναν αυτές, ότι σπάγαμε τους όρους του συμβολαίου».
  
Σήμερα, τα κορίτσια του GNTM απάντησαν στην Μέγκι Ντρίο μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αδειάζοντας την πρώην συμπαίκτρια τους, λέγοντα πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα λέει. «Δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο σπίτι, αλλά πριν. Στο ξενοδοχείο θυμάμαι να της φέρνουν πράγματα κάτι τύποι. Είδαμε έναν τύπο με τρία κινητά και το είπαμε στον φύλακα», απάντησε η Γαρυφαλλιά. Η Ξανθή Τζερεφού από την άλλη δήλωσε: «Οι διασώστες αρχικά περνούσαν από έλεγχο πριν μπούνε. Κάτι τέτοια φυσικά και δεν ισχύουν. Στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε κινητό. Μας είχαν ψάξει όλες τις βαλίτσες πριν μπούμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει κινητό εκεί μέσα».

«Όλα αυτά ξεκίνησαν στο ξενοδοχείο. Ο εγκλεισμός μας ξεκίνησε από εκεί. Η φάση και η διαδικασία ήταν η ίδια και εκεί. Όσον αφορά τα ποτά το γνωρίζαμε μόνο εγώ, η Μικαέλα και η Εύη, δεν δίναμε στις άλλες. Τη δική μου εικόνα ρισκάρω αυτή τη στιγμή, όχι των άλλων κοριτσιών», απάντησε με τη σειρά της η Μέγκι Ντρίο.

newspistol

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !