Σκέψεις να μεγαλώσει ο ρόλος του «Τρελαντώνη» στον δεύτερο κύκλο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Σε έκτακτες εμφανίσεις θα δούμε τον «Τρελαντώνη» να επιστρέφει στο «Καφέ της Χαράς». Ο λόγος είναι οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του Χάρη Γρηγορόπουλου στην καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου».

Όλα δείχνουν, όμως, πως το δεύτερο σήριαλ δεν θα πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, σε αντίθεση με τη σειρά του ΑΝΤ1 που αν οι τηλεθεάσεις είναι καλές, θα εγκριθεί και νέος κύκλος επεισοδίων.

Σε αυτή την περίπτωση, ο ηθοποιός έχει συζητήσει με τους σεναριογράφους να αποκτήσει ο ρόλος του ξανά την έκταση που είχε στο παρελθόν.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι το Έλα στη θέση μου δεν θα πάρει το πράσινο φως, η σειρά κάνει 17-20 σε ένα κανάλι που όλη την υπόλοιπη μέρα βουλιάζει στα μονοψήφια,ενώ αν εξαιρέσεις τις πολλές σειρές(που είναι στην 1η-2η σεζόν τους)θα ήθελαν τα νούμερα αυτά,αλλά και(με φωτεινή εξαίρεση τις Άγριες Μέλισσες)οι σειρές που δεν κάνουν μονοψήφια δεν κάνουν δα και τόσο μεγαλύτερα νούμερα από το Έλα στη θέση μου.Εκτός κι αν ο Άλφα το κόψει...προληπτικά όπως έκανε και πέρυσι με το Σόι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !