Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη

Χρήστος Παναγούλης
0
Απόψε στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος περιγράφει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, πριν βρεθεί στον δρόμο του η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη. Επίσης, αναφέρεται στην πορεία του στη μουσική και την υποκριτική και αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πρόταση να παίξει σε αισθησιακή ταινία. Τέλος, θα περάσει κι από τις «Μύγες», σε ένα καμαρίνι με πολύ γέλιο…

Ο Νίκος Αλεξίου, ο γνωστός σε όλους μας «Πλαπούτας» από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος Τα Παιδιά», σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γρηγόρη μιλάει για το πώς έζησε, ως φοιτητής μέσα από τα κάγκελα, την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην ανεργία που έχει βιώσει και δηλώνει ότι κοινωνικά και οικονομικά ανήκει στην κατώτατη τάξη.

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μιλά για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη και αποκαλύπτει πώς ήρθε ο έρωτας, μετά από πολλά χρόνια γνωριμίας. Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Έρωτας Μετά» και αποκαλύπτει πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε δεχτεί προτάσεις για να κάνει τηλεόραση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !