Εορταστικός «Αδύναµος Κρίκος»

Χρήστος Παναγούλης
5

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην περίοδο των γιορτών και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να γίνει το ίδιο και με τις εκπομπές του σταθμού. Έτσι, σύµφωνα µε το «Secret» των Παραπολιτικών, o Τάσος Τρύφωνος θα υποδεχτεί τους πρωταγωνιστές της σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» και θα παίξουν µαζί, ενώ θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις στο πλατό της εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μιλάμε, ο τύπος δεν βλέπεται και κυρίως δεν ακούγεται. Όλα λάθος τα χει κάνει φέτος ο Σκάι. Τα εορταστικά τον μάρανανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τάσος είναι τρομερός παρουσιαστής. Επιτέλους κάτι μοντέρνο στην ελληνική τηλεόραση. Ωραία ιδέα και το εορταστικό με της 8 Λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρύος άνθρωπος με εκνευριστική φωνή. Ποτέ δεν μου είπε κάτι σαν παρουσιαστής. Πολύ καλές δημόσιες σχέσεις βέβαια. Για Κυπρο καλούτσικος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συγκεκριμένος απαράδεκτος παρουσιαστής είναι το "κάτι μοντέρνο"??? ΕΛΕΟΣ! Να στε καλά γελάσαμε και σήμερα! Μάλλον το συγκεκριμένο σχόλιο έγραψε ο ίδιος ή η κλίκα που έχει αμολήσει σε όλα τα μέσα για να τον διαφημίζουν γράφοντας σχολια. Ειδικά στο τουίτερ έχει βάλει δικούς του να γράφουν συνέχεια για το παιχνιδι την ωρα που παιζει για να το κανει να βγαίνει ψηλά στα χάσταγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μου αρέσει ο Τάσος σε αυτό το παιχνίδι. Τον προτιμώ στο Τετ α τετ στο ΡΙΚ. Αλλά αυτό το "για Κύπρο καλός είναι" το βρίσκω υποτιμητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !