Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Ρούλα Κορομηλά: «Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Την τηλεοπτική συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η πρωινή της παρέα στο “Ευτυχείτε”. Η παρουσιάστρια του OPEN επέλεξε, δε, να εστιάσει στο κομμάτι που αφορούσε την ίδια και την τηλεοπτική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

“Με την Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Πριν 10 χρόνια, όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα του “Δέστε τους”, ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. “Πόσο κλάμα έχω ρίξει, παιδιά, για να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα” πρόσθεσε.
“Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορεία μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρόλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Δεν κάνεις, δεν μπορείς. Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Θυμάμαι πως πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί και έφευγα στις 12 τη νύχτα, συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα ότι δεν μπορείς. Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως μπορεί να θέλει να στηρίξει πιο πολύ τη Μαρία Ηλιάκη που ήταν πολύ κοντά. Χίλια δυο. Θυμάμαι να κλαίω… Να κλαίω συνέχεια… Να προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για μένα ήταν, και συνεχίζει να είναι, η κορυφαία παρουσιάστρια” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Δίχως επιχειρήματα μου έλεγε συνέχεια πως “θες δουλειά, θες δουλειά, θες δουλειά”. Μου έλεγε, όντως, για το μακιγιάζ, ότι πρέπει να μιλάω λιγότερο και να ακολουθώ τους κεντρικούς παρουσιαστές. Έτσι και γινόταν. Θυμάμαι τότε τον Νίκο που με έπιανε, επειδή έκλαιγα στα παρασκήνια, και μου έλεγε: “Κατερίνα, αυτοσαρκάσου! Πίστεψε στον εαυτό σου! Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, έχω πολύ πορεία και δρόμο ακόμα. Δουλεύω 16 χρόνια στο χώρο και είναι τιμή μου να με συγκρίνει με όλα αυτά τα ονόματα που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο. Η Ρούλα, όμως, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική. Ξέρει όμως πολύ καλά πως ο κόσμος είναι εκείνος που βλέπει την πραγματικότητα και επιλέγει έναν παρουσιαστή” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του OPEN.

 “Να πω στην κυρία Κορομηλά με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που της έχω όλα αυτά τα χρόνια, λίγο με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου τουλάχιστον λίγο άδικη τη συγκεκριμένη κριτική” κατέληξε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Kατερίνα είσαι πολύ μικρή για να κρίνεις μια ολόκληρη Ρούλα Κορομηλά. Να ακούς τι σου λένε και σταμάτα να το παίζεις drama queen. Η αλήθεια είναι ότι είσαι μια μέτρια παρουσιάστρια, τίποτα παραπάνω, δεν είχε άδικο σε κάτι απο αυτά που σου είπε. Δες μια μέρα την εκπομπή σου και πως την παρουσιάζεις και θα το διαπιστώσεις και εσύ. Είσαι όμως πάρα μα πάρα πολύ τυχερή, γιατί έχεις πάρει χιλιάδες ευκαιρίες μέχρι τώρα, σε αντίθεση με άλλα παιδια του χώρου που στην πρώτη αποτυχία δεν τους ξαναβλέπεις. Η επιτυχία που παρόλα αυτά κάνει η εκπομπή σου φέτος, δεν οφείλεται σε εσένα μόνο , οφείλεται κυρίως στον άνθρωπο που σου έχει φτιάξει αυτή την εκπομπή , αυτή την σκαλέτα κτλ και την έχει κάνει προσιτή στον κόσμο.
    ΥΓ. Το αν είσαι καλή παρουσιάστρια ή όχι θα φανεί σίγουρα με το εάν έχεις βελτίωση σαν παρουσιάστρια σε λίγα χρόνια απο τώρα, αν εξακολουθείς να κάνεις νούμερα και αν έχεις διάρκεια στον χρόνο. Μην παίρνουνε αέρα τα μυαλά σου , επειδή έκανες μια επιτυχία, αλλά να κοιτάς πως θα βελτιώνεσαι και που ξέρεις μπορεί μια μέρα να μας πείσεις όλους ότι είχαμε άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποζάρεις συνεχώς,ενδιαφέρεσαι μόνο για την εικόνα σου, ντύνεσαι σε πρωινή εκπομπή λες και πας στα μπουζούκια, δεν μπορείς να κάνεις μια συνέντευξη της προκοπής, δεν έχεις ατάκα ώστε να κάνεις παιχνίδι με τους συνεργάτες σου, δεν αυτοσαρακαζεσαι και δεν επιτρέπεις και στους άλλους να σε πειράξουν... Σου φτάνουν αυτά σαν επιχειρήματα ή θέλεις και άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τί το τόσο κακό είπε;; Ότι θέλει ακόμα παρά πολύ δουλεία στην παρουσίαση. Αλήθεια δεν είναι;; Μπορεί να κάνει η Καινούριου συνεντέυξεις με ενδιαφέρον και να βγάλει είδηση;; Μπορεί να διακρίνει το καυστικό σχόλιο κάποιου από το πάνελ και να το χειριστέι υπέρ της εκπομπής της; Αν τα κατάφερνε στην παρουσιάση τα Διλήμματα δεν θα ήταν μέρος της εκπομπής της. Αυτή η ενότητα πάντα μπαίνει όταν ο αρχισυντάκτης θέλει να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής. Και για το μακιγιάζ μια χαρά τα είπε η Κορομήλα. Αλήθεια είναι. Όλοι δε λέμε ότι βάφεται έντονα και υπερβολικά; Εδώ και πολύ καιρό δεν της γίνεται αυτή η κριτική από τον κόσμο; Και στο περίπτερο να πάει θα βαφτεί λες και θα πάει σε βραδινή επίσημη έξοδο. Και θα στηθεί και για τη φωτογραφία του παπαράτσι που ξέρει ότι υπάρχει στο θάμνο απέναντι. Έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα με τα 18 και τα 20 και νομίζει ότι έχει κάτι κάνει. Ας αφαιρέσει τα Διλλήματα και όλα αυτά τα κουτσομπολίστικα στοιχεία από την εκπομπή της κι ας προσπαθήσει να κάνει μια πρωινή εκπομπή όπως η Κορομήλά το 90. Να δούμε εκεί τί νούμερα θα κάνει. Τώρα για τα κλάμματα και την απόρριψη από την Κορόμηλα δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που το ζει. Πολλά νεαρά παιδιά απορρίπτονται από τους υπεύθυνους καθημερινά και ζουν σε δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Στην πλειοψηφία του οι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα είναι έτσι. Λίγοι είναι αυτοί οι τυχεροί που βρίσκουν από τα αφεντικά αμέσως την αποδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !