Η Ασημίνα Χαρίτου για την Κατερίνα Ζαρίφη: «Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Ασημίνα Χαρίτου, με την αποχώρησή της από το GNTM, κατάφερε να προκαλέσει έντονες συζητήσεις και σχόλια, μετά από το video που ανέβασε στο instagram. Στο μήνυμα της στρέφεται κατά πάντων με σκληρές εκφράσεις.

Με νεότερη ανάρτησή της, η Ασημίνα Χαρίτου κάνει σήμερα νέες αναφορές, στην Κατερίνα Ζαρίφη και την καριέρα της μετά τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και στον Παύλο Σταματόπουλο, από τον οποία ζητά να την προσκαλέσει στην εκπομπή.

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο.

 Παύλε Σταματόπουλε περιμένω και επίσημη πρόσκληση, να ξέρεις είσαι από τους πιο ευγενικούς άντρες στην τηλεόραση», καταλήγει η Ασημίνα Χαρίτου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !