Αυτό είναι το οριστικό φινάλε του ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ - Την Πέμπτη αποχαιρετούν οι ήρωες

2

Το ''Λόγω τιμής'', η επιτυχημένη σειρά του MEGA ,ξαναβγήκε στον αέρα από τον ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια, όμως, δεν ''άγγιξε'' το κοινό, και τα νούμερα ήταν κάτω από το 10%, προκαλώντας μούδιασμα σε σταθμό και συντελεστές . Το σίριαλ ολοκληρώνεται οριστικά την Πέμπτη, 12/12, στις 23.00. Διαβάστε τι θα γίνει και πώς κλείνει η σειρά οριστικά...

Ο Αντρέας, έξω φρενών και υποψιασμένος με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να φύγουν από το νησί. Η Μαρίνα επανέρχεται στην Αθηνά διατεθειμένη να χωρίσει για να μην τη χάσει. Ο Φοίβος λέει στη μητέρα του πως τα χρήματα που της ζήτησε ήταν για την αγορά ενός μουσικού οργάνου, που καταστράφηκε ,και την καλεί σ ένα μουσικό live που συμμετέχει, παίζοντας κι αυτός πιάνο. Ο Μάνος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο Μιχάλης τού υπόσχεται πως θα μπει μέτοχος στη νέα του προσπάθεια. Η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μιχάλη να την συνοδεύσει στη συναυλία χωρίς να του αποκαλύψει τη συμμετοχή του Φοίβου. Προσκαλεί, μάλιστα, και όλους τους φίλους στην εκδήλωση…

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κρίμα. Μια τέτοια σειρά να έχει αυτή την τύχη. Να γίνει μάθημα αυτο και στους άλλους σταθμούς. Για να πετύχει κάτι που πέτυχε παλιά πρέπει να είναι όντως πολύ καλό , να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και να έχει μια μεγάλη ανανέωση. Τέλος κλειδί θεωρώ είναι η σειρά αυτή να προβάλλεται σε επανάληψη πρόσφατα, να είναι δηλαδή γνωστή στο σημερινό νεανικό κοινό και η συγκεκριμένη δυστυχώς δεν ήταν όπως φάνηκε. Βέβαια ήταν και οι συγκυρίες, με μέλισσες και με ποτάμι ο κόσμος ήθελε και κάτι άλλο διαφορετικό να δει, να γελάσει λίγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι μόνοι λόγοι που δεν πήγε καλά η σειρά (απο άποψη τηλεθέασης) ήταν ότι έπαιξε σε ένα κανάλι με χαοτικά λάθη στο φετινό προγραμματισμό του, πάνω σε μια προσπάθεια αλλαγής ταυτότητας που αποδείχτηκε αποτυχημένη και τώρα γυρνάει τρέχοντας στα ριάλιτι... και ΚΥΡΙΩΣ γιατί έπαιζε απέναντι στις ''Άγριες Μέλισσες''. Οποιαδήποτε φετινή σειρά και να έμπαινε απέναντι στις ''Μέλισσες'' σε μονοψήφια θα κατέληγε.

    Στο φινάλε είναι και λίγο ειρωνικό ειδικά τη φετινή σεζόν να λες αποτυχία το 8% του ''Λόγω τιμής'' και να βρίσκεις αξιοπρεπή το 10% και 12% σειρών όπως το ''Αν ήμουν πλούσιος'' και ''Μην ψαρώνεις''. Στο twitter κάθε εβδομάδα πήγαινε στις 2-3 κορυφαίες θέσεις των trends όποτε έπαιζε. Κοινό υπήρχε.

    Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι η σειρά δεν κόβεται αλλα κλείνει τον κύκλο της όπως ηταν προγραμματισμένο για 12 επεισόδια χωρίς να ανανεωθεί για β' κυκλο. Νομίζω πολλοί μπερδεύονται και νομίζουν οτι ολοκληρώνεται πρόωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !