Καρατόμησαν Καφάτο και έμπειρη ρεπόρτερ από την ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με μια πρωτοφανή απόφαση το ΔΣ της ΕΡΤ καταργεί αρχισυντάκτη και δημοσιογράφο της νέας πρωινής εκπομπής των Κοτταρίδη – Πιτταρά (που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους). Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας (προς τιμήν του) κάλεσε τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιάννη Καφάτο – παρότι στην πιάτσα χαρακτηρίζεται ως φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ – να αναλάβει την αρχισυνταξία της νέας πρωινής εκπομπής με τον προσωρινό τίτλο «Πρωινή Ματιά» που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου με παρουσιαστές τον Γιάννη Πιτταρά και τον Δημήτρη Κοτταρίδη και εξωτερική ρεπόρτερ την Αμαλία Κολονέλου (πρώην MEGA).

Ο Γιάννης Καφάτος αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ να αναλάβει αρχισυντάκτης της νέας πρωινής εκπομπής και ήδη είχε ξεκινήσει την προετοιμασία, ώστε η εκπομπή να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη στις 2 Ιανουαρίου. Μάλιστα ο δημοσιογράφος παραιτήθηκε από την εργασία του στην εφημερίδα «DOCUMENTO», ενώ με την έναρξη της εκπομπής θα υπέγραφε και τη σύμβαση εργασίας με την εταιρεία παραγωγής καθώς πρόκειται για μεικτή παραγωγή της ΕΡΤ.

Η «βόμβα» όμως έσκασε προχθές! Το Δ.Σ της ΕΡΤ συνεδρίασε εκτάκτως και με απόφασή του (πρωτοφανή στα χρονικά της εταιρίας) κατάργησε, επικαλούμενο περικοπή εξόδων, τη θέση του αρχισυντάκτη της εκπομπής και την εξωτερική ρεπόρτερ Αμαλία Κολονέλου! Τι συνέβη και ποιος έβαλε το χέρι του, ώστε δύο δημοσιογράφοι εγνωσμένης αξίας να πεταχτούν από το ραδιομέγαρο;

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση της ρεπόρτερ Αμαλίας Κολονέλου, παρά τα λεγόμενα του Δ.Σ της ΕΡΤ κάλυψε νεαρή εξωτερική συνεργάτιδα. Ενώ θεωρείται βέβαιο ότι μετά τις γιορτές θα καλυφθεί και η θέση του αρχισυντάκτη Γιάννη Καφάτου.

Καλές λοιπόν οι προθέσεις του προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα για επιβολή αξιοκρατίας στην ΕΡΤ, αλλά το κομματικό κράτος και οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν το άντεξαν! Θέλουν τα δικά τους παιδιά… Και να φανταστεί κανείς ότι δεν ξεκίνησε καν η εθελουσία έξοδος εκατοντάδων υπαλλήλων της ΕΡΤ ώστε να αδειάσουν θέσεις, περί τις 500 όπως λένε οι πληροφορίες… Τότε θα ακολουθήσει η επέλαση…

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !