Οι εκπομπές που κρατάνε όρθιο τον Alpha

Χρήστος Παναγούλης
4

Ο Alpha δεν διανύει φέτος και την καλύτερη χρονιά του από άποψη τηλεθέασης αφού τα περισσότερα νέα προγράμματα του σημειώνουν μονοψήφια, ενώ το αρνητικό κλίμα έχει επηρεάσει και αρκετές από τις παλαιότερες εκπομπές, που βλέπουν την τηλεθέαση τους να κατρακυλά. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα που βγάζουν το κανάλι ασπροπρόσωπο και το σώζουν από την ολοκληρωτική αποτυχία, σκορπίζοντας χαμόγελα ελπίδας στους ιθύνοντες.

Οδηγός καλής ζωής
Είναι μία εκπομπή που αποτελεί την έκπληξη της σεζόν. Το μαγκαζίνο για θέματα υγείας που παρουσιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών, οι οποίοι του δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους. Η εκπομπή καταφέρνει να σημειώνει ποσοστά της τάξης του 15-20%, την ίδια στιγμή που η ομοειδής εκπομπή του ΑΝΤ1 «Υγεία πάνω απ’ όλα» σημειώνει μονοψήφια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τις προηγούμενες σεζόν τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά, φέτος έχουν εκτοξευθεί. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς η εκπομπή έχει μία πολύ σωστή δομή ενώ δεν λείπουν και οι καλεσμένοι από τον χώρο της showbiz, που μιλάνε όμως για θέματα διαφορετικά από ότι τους έχουμε συνηθίσει.

Καλύτερα δεν γίνεται
H Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο κανάλι της καρδιάς της και η χαρά της δεν κρύβεται. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, αφού πλέον δεν φοβάται να πει την γνώμη της και να τσαλακωθεί ενώ και η εκπομπή έχει γρήγορο ρυθμό, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και μια ομάδα που (μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον) φαίνεται να έχει δέσει. Τα νούμερα έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν όλα τα παραπάνω, με την εκπομπή να κατακτά χαλαρά την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Happy Day
Παρά τις αποχωρήσεις του Δημήτρη Παπανώτα και του Δήμου Βερύκιου, η πρωινή εκπομπή του Alpha δεν έχασε την δυναμική της, όπως πολλοί φοβούνταν, και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, η πλούσια θεματολογία αλλά και το προσωπικό σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχουν κάνει την εκπομπή να ξεχωρίσει και να γίνει καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Μουρμούρα
Το αξιοσημείωτο με αυτήν την σειρά είναι ότι μετά από επτά ολόκληρες σεζόν όχι μόνο δεν έχει κουράσει αλλά σεναριακά βρίσκεται στην πιο ενδιαφέρουσα φάση της. Αυτός είναι και ο λόγος που το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» είναι η μόνη σειρά του καναλιού που δεν έχει επηρεαστεί από την γενικότερη πτώση στους πίνακες τηλεθέασης. Μάλιστα, η προσθήκη της Κλέλιας Ρένεση στα μέσα της περσινής σεζόν έχει απογειώσει την σειρά και της έχει δώσει τον αέρα ανανέωσης που χρειαζότανε, ενώ το ηλικιωμένο ζευγάρι του Μηνά και της Βούλας συνεχίζει να έχει τις πιο ξεκαρδιστικές ατάκες από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η κωμική σειρά του Alpha αποτελεί δυνατό χαρτί και για έναν ακόμη λόγο, καθώς ακόμα και όταν προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνει πολύ καλά νούμερα, δίνοντας έτσι στον σταθμό μία λύση σωτηρίας.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Έλα στη θέση μου ξεχάσατε... το οποίο κάνει καθημερινά 17-20...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E καλα το happy day δεν εχει και την καλυτερη σεζον,αρκετες μερες βουλιαζει
    Ο μανεσης,ο οδηγος καλης ζωης,η Ναταλια,Ο Ακης ,το ελα στη θεση σου και η Μουρμουρα αλλα και οι ειδησεις του σταθμου ειναι αυτα που κρατανε τον αλφα ορθιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !