Στα «κάγκελα» οι σχέσεις με τον ALPHA! Καλεσμένη στο «2night show» η Μενεγάκη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Μια άλλη συνέντευξη πάλι που δεν έχει γίνει ακόμα φαίνεται πως έχει σηκώσει θύελλες.

 Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε μέσω instagram ότι τη μια και μοναδική – και πολλές χρονιές ανύπαρκτη – συνέντευξη που δίνει κάθε χρόνο, φέτος θα τη δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show», όταν φυσικά εκείνη θα αποφασίσει. 

Η απόφαση αυτή της Ελένης φαίνεται πως στεναχώρησε την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA που περίμενε πως αν η Ελένη έδινε συνέντευξη θα την έδινε σε εκείνη. Αλλωστε, η δεύτερη πάντα έχεις ως προτεραιότητα την “Ελένη” όταν πρέπει να μιλήσει, αλλά μάλλον σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί… αν κρίνει κανείς από τα καρφιά της Ελένης.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παρατηρώ αυτή την γυναίκα χρόνια τώρα , το πως είναι στην τηλεόραση και το πως φέρεται και ένα θα πω. Η γυναίκα το έχει καβαλήσει τελείως τα τελευταία χρόνια και σε αυτό φταίνε πρώτα οι τηλεθεάτριες της και μετά τα κανάλια. Συμπεριφέρεται εδώ και χρόνια σαν να είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ , που μας κάνει και τιμή να μας μιλάει ή έστω να μας κοιτάει. Τέτοια έπαρση και δηθενιά σε άνθρωπο πολύ δύσκολα την συναντάς , ακόμα και στο hollywood που είναι οι αστέρες, όχι εδώ στην μικρή μας χώρα που την βλέπει ένα 10%. Και φυσικά το παίζει καλά το παραμυθάκι της με το να λέει για όλους καλά πράγματα και να κάνει την χαζή, ενώ όλοι ξέρουμε ότι μόνο χαζή δεν είναι στην πραγματικότητα, αλλά ένας ρόλος, ένας επιτυχημένος όμως ρόλος, γιατί ναι έχει ταλέντο, ξέρει πως να παίζει το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !