Απόφαση-βόμβα από το ΕΣΡ : ''Μαύρο'' στην εκπομπή του Λιάγκα για 5 μέρες

5

Εδώ και λίγο διάστημα σας είχαμε ενημερώσει πως μετά από τον σάλο με τα σχόλια για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ ,στο ''Μεσημέρι'' του Γιώργου Λιάγκα,εκκρεμούσε η απόφαση του ΕΣΡ. Η απόφαση ,λοιπόν, βγήκε σήμερα, και δικαίωσε όσους υποστήριζαν ότι το ΕΣΡ δεν θα χαριστεί. Το ''Μεσημέρι'' κόβεται από τον αέρα του καναλιού για 5 μέρες ,μια ολόκληρη εβδομάδα δηλαδή. Επίσης, ο ΣΚΑΪ καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 150.000.

H ανακοίνωση:
 Το ΕΣΡ κατά τη σημερινή του διάσκεψη με θέμα την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», της 7ης Νοεμβρίου 2019, αφού συζήτησε εκτενώς τα γεγονότα κατέληξε στην εξής απόφαση:
-Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020.
-Για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο . Πολύ σωστή και δίκαιη απόφαση. Χρειαζόταν, μπας και βάλουν μυαλό ορισμένοι και κυρίως για αυτή την άτυχη κοπέλα που σίγουρα θα τα είδε αυτά που ειπώθηκαν και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα ένιωσε. Ελπίζω να είναι ήσυχη, τώρα που τιμωρήθηκαν οι κύριοι και οι κυρίες αυτοί , όπως έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερβολική απόφαση. Θα μπορούσε να επιβληθεί μια από τις δύο ποινές, εξάλλου το τηλεοπτικό κοινό ήδη τους έχει τιμωρήσει με την τηλεθέαση του τελευταίου μήνα και από την πρώτη στιγμή στα μάτια μου φαίνεται ότι κατάλαβαν τη μ@λ@κι@ που έκαναν και μετάνιωσαν. Ακόμα πιο υπερβολική φαίνεται η απόφαση, όταν σκεφτείς εκπομπές που μακροχρόνια υποβιβάζουν το τηλεοπτικό επίπεδο και εκμετάλλευονται ανθρώπους (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) και παρόλαυτα συνεχίζουν δυναμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν είχες δει την πρώτη εκπομπή μετά τον σάλο και την δικαιολογία της πλάκας που επικαλέστηκαν αντί να ζητήσουν συγνώμη. Η συγνώμη ήρθε μόνο όταν κατάλαβαν ότι έμπλεξαν με το ΕΣΡ και θα πέσει γερή φάπα, αλλιώς τίποτα δεν θα έλεγαν.
    ΥΓ. Επειδή τους τιμώρησε ο κόσμος με τα νούμερα που ΔΕΝ κάνουν τι με αυτό;;; Δεν έπρεπε το ΕΣΡ να τους τιμωρήσει και αυτό; Για αυτό υποτίθεται είναι το ΕΣΡ.
    ΥΓ2. Αυτό που λες δεν στέκει. Πάρε ένα παράδειγμα.
    Όταν συλλαμβάνεται κάποιος και έχει κάνει μια ελεεινή πράξη τιμωρείται πρώτα απο τον κόσμο που τον γιουχάρει και του επιτίθεται και μετά με την καταδίκη που του ορίζει ο νόμος για το αδίκημα που έκανε. Έτσι και εδώ καταδικάστηκαν απο τον κόσμο και απο τον νόμο όπως έπρεπε. Αλίμονο αν μέναμε μόνο στην οργή του κόσμου και ήταν έτσι οι τιμωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη παιδιά ήθελα να σχολιάσω την ανάρτηση για τον Σεφερλή αλλά έκανα λάθος και έβαλα την απάντηση εδώ για αυτό και την αφαίρεσα. Δεν ήθελα να πω κάτι για το θέμα αυτό, αλλά μιας και είμαι εδώ ας τη σχολιάσω. Νομίζω η απόφαση είναι δίκαιη. Έπρεπε να τιμωρηθούν και με κόψιμο και με πρόστιμο. Απλώς ελπίζω να τιμωρηθεί και ο ανώμαλος που έκανε ότι έκανε στην κοπέλα και πάνω από όλα να μετανιώσει και να καταλάβει τί έκανε. Γιατί αν δεν το καταλάβει θα το ξανακάνει. Με τον δράστη δεν ασχολείται σχεδόν κανένας και το θεωρώ λάθος. Ο Λιάγκας έκανε ότι έκανε αλλά πραγματικά πιστεύω ότι κατάλαβε το λάθος ακόμα κι αν το κατάλαβε αργά μετά από μέρες και υπό τον φόβο του ΕΣΡ. Αλλά πλέον πιστεύω πως έχει μετανιώσει ειλικρινά. Ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και με τον δράστη. Έχουν τιμωρηθεί και άλλοι με παρόμοιες ποινές από το ΕΣΡ -αν και όχι για τόσες μέρες- αλλά μόνο μετανιωμένοι δε δείχνουν και συνεχίζουν το ίδιο βιολί. Πάρτε για παράδειγμα τον ανταγωνισμό του Λιάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !