Σπύρος Μιχαλόπουλος: Όσα λέει για τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ ο σκηνοθέτης - Πότε θα ξέρουν για τον 2ο κύκλο

0

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος είναι ο ένας από τους τρεις σκηνοθέτες της σαρωτικής σειράς, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, του ΑΝΤ1 . Ο ίδιος σε συνέντευξή του απαντά για όλα...

Είστε μέρος της σκηνοθετικής ομάδας των «Άγριων μελισσών». Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εσάς σε αυτήν τη δουλειά;  
Η μεγαλύτερη πρόκληση για όλους μας σ’ αυτήν τη σειρά είναι να κρατήσουμε ψηλά την αισθητική μας, την ποιότητά μας , και την αλήθεια μας. Αν θα το καταφέρουμε; Ναι, θα το καταφέρουμε, γιατί αποφασίσαμε να λέμε αλήθειες στο κοινό μας. 

 Είναι αυτό το πιο απαιτητικό πρότζεκτ που έχετε αναλάβει;  
Κάθε πρότζεκτ έχει τις δικές του απαιτήσεις. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα πρότζεκτ. Οι «Άγριες μέλισσες» έχουν μια ιδιομορφία, την εποχή. Από αυτή την άποψη, ναι, έχει περισσότερες απαιτήσεις. Αλλά και στο παρελθόν πέρασα από απαιτητικά πρότζεκτ. Εδώ είναι και ο ανταγωνισμός που ανεβάζει τον πήχη.  

Πώς είναι να συνεργάζονται τρεις σκηνοθέτες;  
Η συνεργασία με τον Λευτέρη Χαρίτο και τον Σταμάτη Πατρώνη είναι άψογη. Έχουμε μιλήσει πολύ, έχουμε αποφασίσει από κοινού γραμμές και αισθητική, και παλεύουμε καθημερινά να το κρατάμε ψηλά. Φαίνεται ότι το καταφέραμε. Δυσκολίες υπάρχουν, βέβαια, όχι στην επικοινωνία μας, αλλά στο πρόγραμμα των γυρισμάτων. Λίγο ο καιρός, λίγο ο ήχος μιας σύγχρονης ατμόσφαιρας (αεροπλάνα, μηχανάκια, αυτοκίνητα κ.λπ.), μας βγάζουν καθυστερήσεις. 

Ποιο είναι το πιο πολύωρο γύρισμα που έχετε κάνει;  
Έχω κάνει και 40 ώρες συνεχόμενες σε μια σειρά στην Κύπρο. Κούραση πολλή.  

Τι ξεχωριστό έχουν για εσάς οι «Μέλισσες»;  
Αναμφίβολα το υπέροχο σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη. Μια δυνατή ιστορία, αυθεντική και αληθινή. Ο κόσμος πια θέλει μια καλή μυθοπλασία. Και να αποδίδεται σωστά. Αυτό κάνουμε, γι' αυτό και η σειρά αγαπήθηκε.  

Πότε θα ολοκληρωθούν;  
Τον Ιούνιο του 2020, αυτό ξέρουμε για την ώρα. Αν υπάρξει και δεύτερος κύκλος, θα το ξέρουμε τον Μάιο. Όλα βρίσκονται στην κρίση της σεναριογράφου, του παραγωγού και του καναλιού.  

Μαρία Κίτσου,'Ελλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη. Τι ιδιαίτερο βρίσκετε σε κάθε μία τους;   
Είναι και οι τρεις εξαιρετικές ηθοποιοί, αλλά και συνεργάτες. Με ισχυρή άποψη, χιούμορ και γνώσεις. Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλεύω μαζί τους, γιατί ανεβάζουμε πάντα τον πήχη.  

Είστε μπροστά στα γυρίσματα;  
Είμαστε μπροστά, ευτυχώς, αλλά όχι και τόσο που να μπορούμε να έχουμε άνεση. 'Εχουν υπάρξει σκηνές που συγκίνησαν ιδιαίτερα.  

Μας περιμένουν κι άλλες τέτοια σκηνές;  
Μας περιμένουν ακόμη πιο δυνατές σκηνές και καταστάσεις. Ανατροπές συνεχείς και διλήμματα. Το καλό με τη σειρά αυτή είναι ότι ούτε εμείς δεν φανταζόμαστε τις εξελίξεις.  

Πέρσι ήσασταν στην «Επιστροφή»; Η επιτυχία είναι ζήτημα επιλογών;  
Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Είναι το σενάριο, η ιδέα, η σκηνοθετική προσέγγιση, το καλό καστ. Άρα, οι επιλογές σου είναι η μία μέσα στην άλλη. Εννοώ ότι αν έχεις ένα καλό σενάριο και επιλέξεις σοφά τους ηθοποιούς σου και καταγράψεις με ευαισθησία και αλήθεια, τότε έχεις μια επιτυχία εξασφαλισμένη. Βέβαια παίζει ρόλο και το timing, και το κανάλι. Αλλά πάνω απ' όλα είναι το σενάριο.

Gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !