Σάββας Πούμπουρας: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή του στον ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Με κυρίαρχο αίσθημα τον φόβο επιστρέφει ο Σάββας Πούμπουρας στον ΑΝΤ1 και αυτό γιατί η νέα του εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Best Friend’s Fear» (Β.F.F.) και θα βασίζεται σε τρομακτικές πλάκες με πρωταγωνιστές επώνυμους και μη ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής άλλες φορές μέσα από το κοντρόλ και άλλες μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο βαν παρακολούθησης, θα καταγράφει τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων και θα δίνει τις απαιτούμενες οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας.

Όπως αναφέρει στο People στέλεχος του ΑΝΤ1 «τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί με την πρεμιέρα της εκπομπής να προγραμματίζεται για τις αρχές Γενάρη. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιο επεισόδιο θα προβληθεί πρώτο ενώ κάθε εβδομάδα οι τηλεθεατές δεν θα γνωρίζουν μέχρι τελευταία στιγμή ποιος επώνυμος θα φιλοξενείται στην εκπομπή και αυτό για να κρατηθεί το στοιχείο της έκπληξης». Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το κάθε επεισόδιο θα βασίζεται σε ένα καλογυρισμένο σενάριο με φάρσες για… γερά νεύρα, όλες γυρισμένες σε φυσικούς χώρους (σ.σ. σπίτια, πάρκα, επαγγελματικούς χώρους) ενώ η εκπομπή θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το «Best Friend’s Fear» βασίζεται σε ξένο format και ήδη, πολλοί επώνυμοι φίλοι του Σάββα Πούμπουρα έχουν λάβει μέρος στις δοκιμασίες με τις κρυφές κάμερες της εκπομπής να βρίσκονται παντού, από σαλόνια σπιτιών και κέντρα αισθητικής μέχρι δάση και μέρη υπεράνω υποψίας.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις 10 Γενάρη στις 22.45 το βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !