Μάρκος Σεφερλής Θα πάει στον ΑΝΤ1 ή στον ΣΚΑΪ;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Από άλλου τον περιμέναμε... κι αλλού φαίνεται θα βρεθεί. Πάντως σε αυτή τη «μάχη» κάποιοι θα γίνουν... τούρκοι καθώς και τα δύο κανάλια θέλουν να εντάξουν τον Μάρκο Σεφερλή στο πρόγραμμά τους.

Στην αρχή της σεζόν ο ΑΝΤ1 είχε ανακοινώσει ότι βρισκόταν σε συναντήσεις και επαφές με τον Σεφερλή για να αναλάβει κάποια χιουμοριστική εκπομπή ενώ μάλιστα και ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής των θεατρικών παραστάσεών του και θα μιλούσε μαζί του για την επόμενη σεζόν αλλά ξαφνικά… τσουπ σκάει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, ο σταθμός του Φαλήρου έχει προτείνει στον Σεφερλή μία χιουμοριστική, σατυρική εκπομπή με πολύ αυτοσχεδιασμό που το concept της ανήκει στη συνεργαζόμενη τούρκικη εταιρεία, την Acun Medya και προβάλλεται σε κανάλι της Τουρκίας.

Οι συναντήσεις μάλιστα στελεχών της τούρκικης εταιρείας και του Σεφερλή λένε πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν ώστε η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Λόγω μάλιστα αυτού του concept και των επαφών με τον Μάρκο Σεφερλή λέγεται ότι «πάγωσε» το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» από τον ΣΚΑΪ.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο μήνα και θα διαπιστωθεί ποιος από τους δύο, ΑΝΤ1 ή ΣΚΑΪ, θα συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή που όπως φαίνεται θα βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άλλο ένα πλήγμα για την ψυχαγωγία του ΑΝΤ1. Κακώς άφησε τον Μάρκο να φύγει. Ελπίζω να μην ισχύει. Οι παραστάσεις του ακόμα και στη δέκατη πέμπτη επανάληψη πάνε πολύ καλύτερα από άλλα κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το κάνει αυτό ο Σεφερλής δεν είναι τίμιο από τη στιγμή που έχει δώσει τα χέρια με τον Αντ1 όπως ο ίδιος έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό μέσα από το "πρωϊνό". Και μάλιστα ο ίδιος είχε πει ότι θα βγεί το β' μισό λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. Άρα απ'ότι καταλαβαίνω ήταν συμφωνημένο. Θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αν πάει Σκαι δεν θα βλέπετε τον Σεφερλη; μόνο Αντ1 έχετε στο τηλεκοντρόλ και γι αυτό κλαίτε; αστεία πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως - ασχέτως του σε ποιο κανάλι θα καταλήξει - το ότι οι θεατρικές παραστάσεις του σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης δεν σημαίνει κάτι και για τις επιδόσεις του ως παρουσιαστής.

    Να θυμίσω το ''One Mark Show'' στο Mega το 2015 με παρουσιαστή τον Μάρκο που πήγε ψιλοάπατο και κρατησε μονο μερικους μηνες και τελικά μπήκε κι αυτό στη μακρά λίστα αποτυχημένων προσπαθειών να ξαναγίνει το κλασικό πολυσυλλεκτικό στυλ show στην Ελλάδα.

    Κρατήστε μικρό καλάθι και βλέπουμε λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε νομίζω ότι πάει υπέροχα σε τηλεθεάσεις ο Σεφερλης με τις παραστάσεις του, όπως λέτε. Βέβαια με ένα δυνατό έτοιμο concept μπορεί να τα πάει καλά. Ίσως γι αυτό θα προτιμήσει Σκαι και όχι Αντ1 που το concept ακόμα αναζητείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !