Έρχεται στο STAR...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Φαίνεται όμως ότι τα στελέχη του STAR βλέπουν μπροστά και γνωρίζοντας πως μπορεί να επέλθει… κορεσμός αποφάσισαν να επενδύσουν σε μία διαφορετική τυπολογία, τη μυθοπλασία. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες,  το STAR βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς μυστηρίου «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια με πολύ δυνατό και αξιόλογο καστ, όπως τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μάνο Βακούση, Πέτρο Λαγούτη, Άκη Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Βασίλη Ρίσβα, Κατερίνα Διδασκάλου και πολλούς ακόμα γνωστούς και καλούς ηθοποιούς.

Η σειρά μυστηρίου είναι παραγωγής της COSMOTE TV και προβλήθηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα αλλά το STAR θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της για να την προβάλλει την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με τις  πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά,  η COSMOTE TV ετοιμάζει και δεύτερο κύκλο της σειράς μυστηρίου και στην οποία βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το STAR για να είναι συμπαραγωγός. 

Πάντως είναι εμφανές ότι μέσα από αυτή τη συμφωνία το κανάλι της Κηφισιάς θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του αλλά και το… προφίλ του με μία σημαντική δουλειά εγχώριας μυθοπλασίας και αν οι τηλεθεατές ανταποκριθούν μπορεί να επενδύσει περισσότερα στον τομέα της μυθοπλασίας…!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !