Γιώργος Λιάγκας: «Ο Snik με είπε γυμνοσάλιαγκα… οι οπαδοί του απείλησαν ότι θα με μαχαιρώσουν»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από μερικές μέρες έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του Snik σε ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, και ξέσπασε κατά του ράπερ μέσα από την εκπομπή του. Η απάντηση που έδωσε ο Snik ήταν μέσω Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

 Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κάποιες ιδιαίτερες παρασκηνιακές αποκαλύψεις από την κόντρα του με τον ράπερ…

«Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, θα με μαχαιρώσουν, «παλιοχοντρέ που τολμάς εσύ να έχεις άποψη». Πολύς κόσμος που τον ξέρει μου είπε ότι όντως ο άνθρωπος είναι φοβικός με τις κάμερες και ότι δεν είναι κακό παιδί.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης. Όσο για τον Λιάγκα, όταν κρίνεις τους πάντες και τα πάντα τότε παίζει να βρεθεί και κάποιος που θα απαντήσει επίσης χοντροκομμένα. Αν δεν σου αρέσει αυτό, υπάρχουν κι άλλες δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !