Στοίχημα η συνύπαρξη στον ενημερωτικό τομέα του OPEN

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην πραγματικότητα η τοποθέτηση του Τέρενς Κουίκ στο ΔΣ του OPEN σηματοδοτεί και το ποιος θα ορίζει απο ‘δω και πέρα την ενημέρωση στο κανάλι. Η εισήγηση με τις παρατηρήσεις για το τι πρέπει να γίνει ως προς το δελτίο και τις ενημερωτικές εκπομπές στο ΔΣ του Δεκεμβρίου θα είναι του πρώην υπουργού και νέου μέλους του οργάνου που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της ιδιοκτησίας.

Ωστόσο η άφιξη του Τέρενς Κουίκ έχει προκαλέσει κραδασμούς στο σταθμό, δεδομένου ότι αλλάζουν οι ισορροπίες που ειχαν διαμορφωθεί εως τώρα στον τομέα της ενημέρωσης… Ενώ στη νέα συνθήκη που διαμορφώνεται έχει τη δική της βαρύτητα η πολιτική “ταυτότητα” του πρώην δημοσιογράφου, αφού ως γνωστόν στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας. Με άλλα λόγια ο Τέρενς Κουίκ είναι πρώτος επιλαχών στον Β1 Τομέα της Αθήνας και όπως ειναι φυσικό πλέον πολιτικά “αναπνέει” με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η φιλοδοξία του να επιστρέψει στην πολιτική παραμένει “ζωντανή”!

Η παραπάνω επισήμανση έχει την αξία της, διότι μόνο Συριζοκρατούμενος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο τομέας της ενημέρωσης του OPEN! Πιθανόν όμως να αλλάξει αυτό απο ‘δω και πέρα ή όπως είναι αναμενόμενο να διαμορφωθεί μια νεα ισορροπία, αφού το νέο μέλος του ΔΣ φοράει επισήμως τη φανέλα του ΣΥΡΙΖΑ! Μάλιστα οι αυτόπτες μάρτυρες ειχαν να το λένε για τη χαρά του Κουίκ όταν υποδέχθηκε προχθές τον Τσίπρα που θα έδινε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων! Κάτι που επίσης δεν πέρασε απαρατήρητο είναι οτι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός (με τη νέα σύνθεση του ΔΣ) που πέρασε το κατώφλι του καναλιού!
Μέσα σε αυτό λοιπόν το νέο περιβάλλον το ενημερωτικό δίδυμο του σταθμού, Μιχαλέλης και Μπαλής, καλούνται να συνεργαστούν με τον Τέρενς Κουίκ και να συνυπάρξουν έχοντας κοινό στόχο την ανάπτυξη και την επιτυχία του σταθμού στον τομέα της ενημέρωσης.

Για το μικρό διάστημα που έχει περάσει από την άφιξη Κουίκ στο OPEN και τη συνύπαρξη όλων έχουν ακουστεί πολλά… Ωστόσο πέρα από τις φήμες ή τα κουτσομπολιά για το ποιος λέει τι πίσω από την πλάτη του άλλου… Μένει να αποδειχθεί στην πράξη ότι το μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει και να παράγει θετικά αποτελέσματα!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !