Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Μπήκε στο Mega από την κερκόπορτα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο γνωστός παρουσιαστής στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για τον ηθοποιό, Μάρκο Σεφερλή ανατρέποντας όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα! Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στο Secret και συγκεκριμένα τη φράση του «χαλάω κάποια φαιά ουσία και κάποιοι ζουν από αυτό κρίνοντας όλο αυτό που κάνω εγώ», είχε πολύ ζουμί για να σχολιάσουν στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος είπε:

«Ο Μάρκος Σεφερλής έπαθε Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι ολοφάνερο. Είναι παντού εχθροί που τον κυνηγούν να του κάνουν ζημιά, να τον κρίνουν… Σιγά, τι πέρασε; Τα μαρτύρια του Ταντάλου»;

Ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και ανέφερε τα εξής:

«Ο άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία, και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία ο Μάρκος Σεφερλής, μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο. Επί σειρά ετών τον πολεμάει ένα σύστημα, ένα σύστημα ποιοτικών ηθοποιών δεν αποδέχεται τον Μάρκο και αυτή είναι η αλήθεια, γιατί το έχω ζήσει, κάποια κανάλια του έκλειναν τις πόρτες και δεν τις άνοιγαν και μπήκε από κερκόπορτα σε κανάλι και μετά τα κανάλια τον αποδέχτηκαν. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το Just the Two of Us στο Mega. Τον είχαμε καλεσμένο εμείς και του έκανα εγώ την πρόταση στον αέρα και μέχρι τότε ξέρω πολύ καλά, τα στελέχη του Mega μου έλεγαν «Θα βάλουμε στο Mega τον Μάρκο Σεφερλή»; Και μετά το Mega αναγκάστηκε και έδωσε πρωινό στον Μάρκο Σεφερλή που έκανε κι επιτυχία ο άνθρωπος».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !