Σε δύο ημίχρονα το λανσάρισμα του νέου Mega

Χρήστος Παναγούλης
0

Με δύο ταχύτητες σχεδιάζει να προχωρήσει στην επαναφορά του Mega, στις οθόνες μας η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά την εξασφάλιση της ταινιοθήκης και του σήματος του ιστορικού καναλιού, που έριξε βαριά την ευθύνη στις πλάτες του νεοσύστατου σταθμού, ο σχεδιασμός για την τηλεοπτική επάνοδο γίνεται από το μηδέν και σε νέα βάση. Σύμφωνα με πληροφορίες το Mega θα βγει μεν στον αέρα στις αρχές του 2020, η ημερομηνία δεν μπορεί ακόμα να προβλεφθεί καθώς εξαρτάται από την ολοκλήρωση της μεταβίβασης από το Πρωτοδικείο- αλλά το κανονικό του λανσάρισμα ως επιστροφή του Mega θα ακολουθήσει τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, οριστικοποιείται η απόφαση να αυξηθεί σημαντικά η δοσολογία της ψυχαγωγίας στο μείγμα προγράμματος, που αρχικά -επί σχεδιασμού One– δεν ξεπερνούσε το 15% έως 20%, ενώ τώρα αναμένεται να έχει… πλειοψηφικό πακέτο έναντι της ενημέρωσης. Σε πρώτο στάδιο, σύμφωνα με τη Reallife, το Mega Θα περιοριστεί στη χρήση του ονόματος και στη μετάδοση σε γενναίες δόσεις των σειρών του ιστορικού καναλιού σε επανάληψη, χωρίς να επενδύσει σε νέες παραγωγές.

Η επένδυση σε νέο πρόγραμμά που θα «θυμίζει» Mega μετατίθεται για την προσεχή σεζόν, οπότε ο σχεδιασμός περιλαμβάνει το στήσιμο ενός πλήρους προγράμματος καναλιού γενικής στόχευσης, που καλύπτει αρκετές τυπολογίες προγράμματος με σειρές ψυχαγωγικές εκπομπές πιθανόν και τηλεπαιχνίδια.

Νέα Σελίδα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !