Mε περικοπές ξεκινά το ΔΣ του Open - Τι λέει το ρεπορτάζ

0

Το νέο ΔΣ του OPEN με τη νέα του σύνθεση αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, και η είδηση ως προς αυτό κρύβεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης , αφού σύμφωνα με πληροφορίες το «καυτό» θέμα συζήτησης – ανάμεσα σε άλλα-  θα είναι ο περιορισμός των budget! Με άλλα λόγια ,έχει ζητηθεί από τα μέλη του οργάνου να μειώσουν τα κόστη και να γίνει ένα συνολικό μάζεμα στις δαπάνες, με δεδομένο ότι ορισμένα προγράμματα δεν τραβάνε. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο περιορισμός των δαπανών δεν θα αφορά μόνο το κανάλι, αλλά και την εφημερίδα, «ΕΘΝΟΣ», όπου επίσης έχει ζητηθεί να γίνουν περικοπές. Αυτά σε πρώτη φάση. Διότι ακούγεται ότι στο δεύτερο ΔΣ που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο (πριν τις αργίες των Χριστουγέννων) θέμα της ατζέντας θα είναι η ενημέρωση και οι ενημερωτικές εκπομπές.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας πριν είκοσι ημέρες, τα νέα μέλη του ΔΣ είναι ο Γιώργος Λεβέντης, ο Duncan Ηooper, ο Lucian Sarb, ο Τέρενς Κουίκ και συμπληρώνεται με τους, Liudmila Borodina πρόεδρο Δ.Σ., Κική Σιλβεστριάδου Γενική Διευθύντρια OPEN, Arthur Davidyan CEO Dimera Group και Κωνσταντίνο Φωτιάδη νομικό.

ΑΠΟ Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !