Αιμίλιος Λιάτσος Μιλά για το lifestyle δελτίο στο SΤΑR...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αιμίλιος Λιάτσος στην κάμερα της «Ελένης» και έκανε τον δικό του απολογισμό σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τα χρόνια στο Mega, θυμήθηκε την καλύτερη αλλά και τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Star και παραδέχθηκε πως δέχθηκε ιδιαίτερα σκληρή κριτική.

«Έκανα ενημέρωση στο 100%, παρ' ότι παρουσίασα και ένα "ψυχαγωγικό" δελτίο ειδήσεων, το οποίο το απόλαυσα. Επί 8 χρόνια παρουσίαζα μαζί με τον Σταμάτη Μαλέλη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο είχε συγκεκριμένη συνταγή και επαγγελματίες είμαστε, το κάναμε και έφτανε 35% στα κοινά τα δικά μας. Αγαπήθηκε πάρα πολύ, επικρίθηκε πάρα πολύ. Έγινα και στόχος πολύ σφοδρής κριτικής. Δεν είχα σχέση με το lifestyle, το οποίο το αγαπώ και το παρακολουθώ. Δεν είναι να το "κρεμάσουμε" και να το στήσουμε στο απόσπασμα και να το πυροβολήσουμε, αλλά να ξέρουμε τι είναι το lifestyle» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αναφέρθηκε όμως και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή, ενώ μιλώντας για τα δυο εγγόνια του, παραδέχθηκε πως είναι «βούτυρο λιωμένο». «Πιο ισχυρό συναίσθημα, αυτό που ζω τώρα με τον Αιμίλιο και τον Αντώνη. Είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό συναίσθημα [...] Όταν γεννήθηκε ο Αιμίλιος αισθάνθηκα συναισθήματα που δεν τα έχω βιώσει και από τότε έχει αλλάξει η ζωή μου. Η σκέψη μου καθημερινά είναι στα εγγόνια μου» σχολίασε.

Τέλος, μίλησε και για τη σύζυγό του Αθηνά, στην οποία όπως είπε οφείλει τα πάντα, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες του χαρακτήρα της, λέγοντας πως είναι «προσφερτική, έχει ανεξάντλητες εκπομπές αγάπης για όλους μας και προσέχει πολύ περισσότερο τους άλλους από τον εαυτό της».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !