Eurovision: Αυτός είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου

Χρήστος Παναγούλης
0

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, μιας και ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ωστόσο φαίνεται ότι η Κύπρος έχει ήδη βρει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην Νέα Σελίδα, o 23χρονος Sandro Nicolas είναι αυτός που επέλεξε το ΡΙΚ για να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision. Ο Sandro γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, ο πατέρας του είναι Αμερικανός και η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Ο Sandro είναι 23 ετών και ασχολείται με τη μουσική από τα 15 του. Μάλιστα, το 2018 είχε λάβει μέρος στο Voice Γερμανίας, κάνοντας και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο νεαρός τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στο στούντιο για να ηχογραφήσει πέντε διαφορετικά τραγούδια τα οποία έχουν περάσει από την έγκριση της κριτικής επιτροπής του ΡΙΚ. Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι «Mucho Calor», «My Getaway», «Falling into pieces», «Never Let you down» και «Can’t look away». Σε επόμενο στάδιο, η κριτική επιτροπή θα ακούσει το υλικό και θα επιλέξει το τελικό τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ήβη Αδάμου είχε δεχτεί επίσης κρούση για να πάει στην Eurovision με τα χρώματα της Κύπρου, για δεύτερη φορά μετά το 2012, ωστόσο το βαρύ πρόγραμμα και οι οικογενειακές της υποχρεώσεις δεν της το επέτρεψαν.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !