«Καρφώνει» την Κατερίνα Καινούργιου ο Dj Pitsi: «Δεν περνούσα καλά»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
O DJ Pitsi απολαμβάνει κάθε στιγμή της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή. Μου είπε ότι ψάχνουν έναν ωραίο, μοντέρνο τύπο να παίζει μουσική και να είναι μέσα στα πράγματα. Πήγα στο κανάλι. Η Ελένη έτυχε να απουσιάζει εκείνη τη στιγμή. Μιλήσαμε με την αρχισυντάκτρια και μετά πήγα στην παραγωγή για να διευθετήσουμε ορισμένα διαδικαστικά θέματα. Όπως έφευγα από το γραφείο, συναντηθήκαμε ξαφνικά στον διάδρομο. Κοιταχτήκαμε και μου είπε: "Ποιος είσαι εσύ; Κάτι μου θυμίζεις". Της απάντησα: "Είμαι ο νέος σου DJ". Με έναν τρόπο χαρούμενο, αλλά και ξαφνιασμένο μου απάντησε "Τι λες;". Αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Υπήρχε μια θετική αύρα σε αυτή την πρώτη συνάντηση. Γι' αυτό και τη χαρακτήρισα καρμική. Μάλιστα, μου είπε πως χαίρεται που θα με έχει μαζί της» αποκάλυψε στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People.

«Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που μου έχει φερθεί πολύ καλά αυτό τον ενάμιση μήνα της συνεργασίας μας και εύχομαι να είμαστε έτσι. Θα ήθελα να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο και να είμαι μαζί της συνεχώς. Ελπίζω πως αυτό θα συμβεί. Αν δεν τα βρούμε στην πορεία, θα είναι γιατί ή εκείνη ή εγώ θα θελήσουμε κάτι άλλο. Αλλά είναι ένα ηφαίστειο. Όχι μόνο ως γυναίκα, αλλά ως άνθρωπος. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και όλα μοιάζουν ιδανικά, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες» συμπλήρωσε.

Πώς και γιατί έληξε άδοξα η συνεργασία του πέρυσι με το «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου; «Θα σου πω, όμως, μια αλήθεια που δεν την έχω πει. Δεν περνούσα πολύ καλά. Ένιωθα ότι δεν κόλλαγα. Δεν το ένιωσα από την αρχή, γιατί ήταν κάτι καινούριο για εμένα και ήθελα να δω πώς εξελίσσεται. Ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά» απάντησε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !