Τζώρτζης Ποφάντης: Ο απολογισμός μέχρι στιγμής και τα στοιχήματα για τη νέα χρονιά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Μία μεγάλη επιτυχία και δύο μεγάλες αποτυχίες, όσον αφορά τα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα, περιλαμβάνει ο απολογισμός για τον Τζώρτζη Ποφάντη στο πρώτο μισό της σεζόν.

Από τη μία, οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ωστόσο το «Άν ήμουν πλούσιος» και το «The Final Four» βρίσκονται οριακά πάνω από το 10%, τερματίζοντας συνήθως στην τρίτη θέση και κάποιες φορές και στην τέταρτη. Αναφερόμαστε πάντα στα 3 νέα μεγάλα ψυχαγωγικά προγράμματα που έβγαλε τη φετινή σεζόν ο ΑΝΤ1.

Μπορεί οι δύο αποτυχίες να είναι ηχηρές, ωστόσο η τόσο μεγάλη επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» αναμφισβήτητα κατατάσσουν τον Τζώρτζη Ποφάντη στην κατηγορία του πετυχημένου στελέχους, αποδεικύνοντας ότι αποτελεί βαρύ πυροβολικό στη μυθοπλασία υψηλής αισθητικής.

Είναι τόσο μεγάλη η νίκη του με το σήριαλ αυτό που όλα τα άλλα μπορούν να ξεχαστούν και θα έπρεπε να ξεχαστούν, καθώς το δώρο του στον τρόπο που πλέον διασκεδάζουμε τα βράδια είναι ανεκτίμητο. 

Βέβαια, το Β μισό της σεζόν θα είναι καθοριστικό με τα 4 νέα στοιχήματα στοιχήματα, που είναι πολυσυζητημένη  επιστροφή του «Στο Καφέ της Χαράς», ο 6ος κύκλος του «Your face sounds familiar» και οι νέες εκπομπές των Μάρκου Σεφερλή και Σάββα Πούμπουρα.

Τουλάχιστον τα 3 πρώτα επειδή θα είναι και κοστοβόρα, θα πρέπει να πάνε καλά, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρξει και νέο σήριαλ στη θέση του «Άν ήμουν πλούσιος», σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !