Δεν ενεργοποιείται η παράταση! Τελευταίο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ στις...

2

Το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ,η ιστορική σειρά του Mega, επέστρεψε φέτος 20 χρόνια μετά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και με νέες προσθήκες στο δυναμικό της. Ωστόσο, αν και το σίριαλ στην πρεμιέρα του κυριολεκτικά χτύπησε κόκκινο σε τηλεθέαση, η συνέχεια είναι δυστυχώς πολύ κάτω των προσδοκιών.

Το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ με το ζόρι ξεπερνά σε κάθε προβολή του το 8%, κ' έτσι, τα όποια αρχικά σενάρια ήθελαν τη σειρά να παίρνει παράταση για μερικά ακόμη επεισόδια εφόσον υπήρχε ικανοποιητική τηλεθέαση, ναυαγούν.Όπως γράφει η Real News, το σίριαλ θα ρίξει τελικά αυλαία στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λυπάμαι που θα το πω αλλά ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβεί αυτό. Πρέπει αυτό να γίνει μάθημα σε πολλούς σταθμούς αλλά και στον ΣΚΑΙ. Το να φέρνεις πίσω ένα πρόγραμμα που κάποτε ναι σάρωνε ΔΕΝ σημαίνει ότι θα πετύχει και αυτή την φορά. Κακά τα ψέματα οι Έλληνες είμαστε λαός που βαριέται εύκολα και δεν θέλουμε το ξαναζεσταμένο φαγητό. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις, και θα έλεγα ότι οι εξαιρέσεις αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με κωμωδίες ή με τηλεπαιχνίδια που διασκεδάζουν το κοινό, όχι σήριαλ κοινωνικά, που ασφαλώς και είναι ωραία, αλλά όχι αυτά που θέλει ο Έλληνας το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το sequel του σήριαλ ήταν ωραιότατο και η επιστροφή αξιοπρεπέστατη. Ανανεωμένο στο σήμερα όσο έπρεπε αλλά και νοσταλγικό.

    Αν δεν είχε πέσει πάνω στον τυφώνα των ''Μελισσών'' θα συνέχιζε με διψήφια νούμερα. Τα τρελά νούμερα των 90s έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να τα κάνει έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !