Μαρία Χάνου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ζευγάρι στη «Μουρμούρα», ζευγάρι και στη ζωή;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αποτελούν ένα από τα πιο γλυκά και φρέσκα τηλεοπτικά ζευγάρια, ενώ απολαμβάνουμε τις περιπέτειές τους μέσα από τη «Μουρμούρα» του Alpha. Τι συμβαίνει μεταξύ τους όταν σβήνουν οι κάμερες;

 Ο λόγος φυσικά για τη Μαρία Χάνου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, για τους οποίους ουκ ολίγες φορές έχει γραφτεί πως είναι ζευγάρι.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα των «ΚουΚου» και τον Γιώργο Κρικοριάν και απάντησε μεταξύ άλλων στις φήμες περί τρυφερού ειδυλλίου με τον ηθοποιό και φωτογράφο, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

«Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν είμαστε ζευγάρι, γιατί βλέπουν ότι ταιριάζουμε πολύ στην τηλεόραση, πάει δηλαδή το μυαλό του κόσμου ότι "λες να είναι και στη ζωή μαζί;". Δεν είμαστε όμως ζευγάρι! Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω για να κρατήσω τον μύθο» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε πως δεν είναι μόνη στην προσωπική της ζωή.

Μίλησε όμως και για τους διάσημους γονείς της, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Ταξιάρχη Χάνο, λέγοντας πως αρχικά η μητέρα της δεν δέχθηκε με θέρμη την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός, σε αντίθεση με τον μπαμπά της, ο οποίος από την αρχή ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταξύ τους σχέση παρά τον χωρισμό τους, επισημαίνοντας πως είναι οικογένεια, κάτι που  δεν γνωρίζει αν θα συνέβαινε αν εξακολουθούσαν να είναι μαζί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !