Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την «ελαφριά εκπομπή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, δεν άρεσε καθόλου στην Ελένη Μενεγάκη. Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν καλωσορίσει τον ηθοποιό στο πλατό της εκπομπής της, η παρουσιάστρια γύρισε προς τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και ρώτησε όλο νόημα: «Έχεις καμιά καλή, σοβαρή ερώτηση να μου δώσεις να πάω απέναντι στον κύριο Μαρκουλάκη να τα πούμε»;

Στη συνέντευξη που ακολούθησε, αν και η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, μπορούσε να παρατηρήσει κάποιος ότι υπήρχε στην ατμόσφαιρα μια σχετική… αμηχανία να την πεις, εκνευρισμός να το πεις… Μετά τις διαφημίσεις, λοιπόν, ήρθε η μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, έχοντας καθίσει στο πάνελ της Ελένης, πήρε τον λόγο και είπε: «Έμεινα εδώ για τον εξής λόγο. Κάποια στιγμή είχε γραφτεί κάτι σε συνέντευξή μου, τύπου: ακόμα και στην Ελένη Μενεγάκη προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα». Αισθάνθηκα, λοιπόν, την ανάγκη να κάνω μια διευκρίνιση για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που εννοώ και ισχύει, γι’ αυτό είμαι εδώ κάθε χρόνο σε σένα με μεγάλη χαρά, είναι ότι σε ένα πλαίσιο «ελαφρύ» και ψυχαγωγικό, ευχάριστο, σε μια ωραία μεσημεριανή «ελαφριά» εκπομπή, ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να πω σοβαρά και ενδιαφέροντα πράγματα που ο συνομιλητής μου -εσύ- θέλει πολύ να τα ακούσει και να πει και ο ίδιος, με έναν πολύ ελαφρύ τρόπο. Είναι χαρά μου να έρχομαι εδώ πέρα και να συζητάμε ωραία, ενδιαφέροντα, σοβαρά πράγματα με ελαφρύ τρόπο. Αυτό όφειλα να το εξηγήσω και είναι πάντα πολύ μεγάλη μου χαρά να μιλάμε, γιατί πάντα αισθάνομαι εδώ όταν έρχομαι ότι συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν περιεχόμενο και βάθος, αλλά δεν είναι με βαρύγδουπο τρόπο, δεν είναι με σοβαροφανή τρόπο και με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Και σου στέλνω φιλιά από μακριά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !