Λάζος Μαντικός: «Δεν ενοχλήθηκα που γελούσαν οι υπόλοιποι»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Χθες στην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό ο οποίος βρισκόταν στην Κινέτα ύστερα από τις χθεσινές καταστροφές που σημειώθηκαν στην περιοχή, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό. Συγκεκριμένα, ενώ ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να καλύψει το θέμα τον κυνηγούσε ένα γουρούνι το οποίο τον δάγκωνε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του να ξεσπάσουν σε γέλια και η σύνδεση να διακοπεί καθώς ήταν ανέφικτο να σταθεί σε ένα σημείο ο Λάζος Μαντικός. Όπως ήταν αναμενόμενο το απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί.
 
Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με τις Τσούχτρες Τίνα Μεσσαροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη στο ραδιόφωνο του Θέματος 104,6 σχολιάζοντας το συγκεκριμένο περιστατικό.

“Το συγκεκριμένο γουρούνι έχει ιστορία, το συναντήσαμε κι εχτές αλλά ήταν πιο φιλικό, ο χείμαρρος ξήλωσε τη φάρμα και το παρέσυρε από εκεί στην παραλιακή. Σήμερα δεν το είχαμε δει γιατί δεν έχει ρεύμα στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα την ώρα που είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε το ζωντανό και έχει ανάψει μόνο το φως της κάμερας ξαφνικά ακούμε τον ήχο ενός γουρουνιού και βλέπουμε μπροστά μας το γουρούνι. Μόλις μου τραβάει το πρώτο δάγκωμα καταλαβαίνω πως δεν θα μπορέσω να βγάλω το ζωντανό και ουσιαστικά όταν πλέον βγήκαμε αέρα εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένος με κυνηγούσε ένα γουρούνι, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.”

Ωστόσο, όπως δήλωσε δεν χρειάστηκε να επισκεφθεί νοσοκομείο γιατί τον προστάτεψε το παντελόνι που φορούσε. Για το αν τον ενόχλησε που οι συνάδελφοι του στο πλατό γελούσαν ο ίδιος απαντά  “Δεν ενοχλήθηκα που γελούσαν οι υπόλοιποι, γιατί είναι πάνω στο ζωντανό ρεπορτάζ και ήταν μια αστεία στιγμή δεν μου δημιούργησε εμένα κάποιο πρόβλημα. Ήταν ευχάριστη στιγμή, δεν ένιωσα άσχημα σε καμία περίπτωση, νομίζω ο οποιοσδήποτε θα γελούσε. Εγώ προσπάθησα να σταθώ ακίνητος να βγάλω το ζωντανό αλλά ήταν αδύνατον με κυνηγούσε μια ολόκληρη γουρούνα”
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα ακόμη περίεργο περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ “πάντα έχω τάπερ μαζί μου, λόγω δουλειάς, όταν είχε έρθει ο Ερντογάν στην Ελλάδα και ήταν υψηλά τα μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα μου έκαναν έλεγχο για το τάπερ μου το οποίο μέσα είχε γεμιστά, ένα απλό φαγητό, αλλά η ασφάλεια του Ερντογάν θεώρησε ότι είμαι περίεργος να κρατάω μια τσάντα με ένα τάπερ”

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !