«Δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά και για κανένα λόγο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο γνωστός τραγουδιστής είναι έξαλλος με τη Φαίη Σκορδά και δήλωσε πως δεν θα πάει ποτέ ξανά καλεσμένος στην εκπομπή της.

«Σε κάτι άλλους δεν αρέσει που μιλάμε με την Νατάσα… Δημοσιογράφους, δεν ξέρω… Σε σκόρδα, σε κρεμμύδια, σε μπαχαρικά, δεν ξέρω… Αλλά να είναι ψημένα, όχι ωμά γιατί τα ωμά μυρίζουν” συνέχισε σε ιδιαίτερο τόνο ο γνωστός τραγουδιστής.

Δεν θα πήγαινα ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά στη Φαίη Σκορδά. Βρε ας μου έλεγαν ότι θα πάω στο Χόλυγουντ, δεν θα πήγαινα ποτέ και για κανέναν λόγο”. Να είναι καλά το κορίτσι, να κάνει την εκπομπή της και να έχει την υγεία της, την οικογένεια της και τα παιδάκια της απλά εγώ δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της. Έχω μάθεις πως και τους εχθρούς μας πρέπει να τους αγαπάμε και να λέμε να είναι καλά. Να είναι καλά το κορίτσι, να κάνει την εκπομπή της και να έχει την υγεία της, την οικογένεια της και τα παιδάκια της απλά εγώ δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της. Έχω μάθεις πως και τους εχθρούς μας πρέπει να τους αγαπάμε και να λέμε να είναι καλά», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Μεσημέρι YES».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !