Πεσμένη η «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Χρήστος Παναγούλης
3

Είναι μια σειρά που αναμφισβήτητα έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, αφού καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην απογευματινή ζώνη σημειώνοντας ποσοστά της τάξεως του 25%, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που «χτυπάει» και 30ρια. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες τα νούμερα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είναι εμφανώς πεσμένα, αφού με το ζόρι καταφέρνει να περάσει το 20% και αυτό όχι κάθε μέρα. Σίγουρα δεν μιλάμε για αποτυχία της σειράς, θα έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε αν η συγκεκριμένη πτώση φανερώνει μία «κόπωση» ή είναι απλά συγκυριακή.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το σεναριο εφταιγε καλε που ειναι στασιμο τοσο καιρο.προχθες παρασκευη που ειχε καποιες εξελιξεις εκανε 21 τοις εκατο ηταν ανεβασμενο..η κυρια Γεωργιαδου πρεπει να βρει νεες ιδεες και να τρεχουν οι εξελιξεις απο εδω και περα.αρκετοι στα σοσιαλ μιντια το λενε αυτο...αν βελτιωθει λιγο το σεναριο δε θα ξαναπεσει κατω απο το 20 τοις εκατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει η σειρά αυτή , για να είμαστε δίκαιοι πάει πολύ καλά. Βέβαια δεν είναι η τρομερή επιτυχία που θα μείνει στην ιστορία, ούτε κάνει τρομερά νούμερα , αλλά κάνει την δουλειά της σε μια ζώνη βέβαια που για να τα λέμε όλα έχει μόνο τον τροχό αντίπαλο και όλα τα άλλα πατώνουν.
    Δεν έχει και κανένα ίδιο πρόγραμμα απέναντι της, για να μπορούμε την συγκρίνουμε .
    Ο τροχός πάντως κάνει άλλη μια εξαιρετική χρονιά παρόλο που ξεκίνησε μέτρια , με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης τον τελευταίο καιρό και σκεφτείτε ότι παίζει πολλά χρόνια και το έχουμε δει και στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει πέσει τις τελευταίες εβδομάδες γιατι εχει κανει κοιλιά σεναριακα και εγώ αν και fan της σειρας με έχει κουράσει, αν και πιστεύω οταν θα έχει εξελίξεις θα ανεβεί πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !