Έρχεται μια συγκλονιστική στιγμή στις ΜΕΛΙΣΣΕΣ- Η Βιολέττα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

0

Πριν από μέρες, όταν ήταν καλεσμένη στο ΠΡΩΙΝΟ της Φαίης, η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε πως σύντομα στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ η ηρωίδα της θα υποστεί μια τρομακτική στιγμή, που θα προκαλέσει τους πάντες. Τι θα της συμβεί;

Όπως γράφει στο περιοδικό, ''Mytv'', η Σοφία Τσίρκα, ο Κωνσταντής βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με στόχο να διασύρει τη Βιολέττα σε όλο το χωριό. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται ξανά, αλλά αυτό το ραντεβού τους έχει την πιο τραγική κατάληξη. Ο Κωνσταντής κλέβει τα ρούχα της Βιολέττας και όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται είναι πλέον αργά. Η γυναίκα αναγκάζεται να τριγυρνά στο χωριό γυμνή, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, και ρεζιλεύεται. Οι κάτοικοι του Διαφανίου την επικρίνουν σκληρά χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη.

Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές και οι επιπτώσεις ακόμη πιο τραγικές. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο και εκείνη νιώθει ακόμη μεγαλύτερη ντροπή. Το ίδιο βράδυ η Βιολέττα είναι καταρρακωμένη και παίρνει μια παράτολμη απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς πιστεύει πως είναι ο μοναδικός τρόπος να γλυτώσει από τη δημόσια κατακραυγή.

Ο  Μιλτιάδης, όμως, καταφέρνει τελευταία στιγμή να τη σώσει, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Ο άντρας τη στηρίζει και προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο, αυτή η στάση του ίσως του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Ο Μιλτιάδης είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Κωνσταντή και την επόμενη μέρα βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια τόσο με τον Κωνσταντή όσο και με τον Μελέτη για τη Βιολέττα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !