Οι εξελίξεις στην "Γυναίκα χωρίς όνομα" κόβουν την ανάσα

Χρήστος Παναγούλης
0

Επεισόδιο 48
Η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η ώρα να ξαναδεί την κόρη της. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω, τη μητέρα της Ιωάννας που είναι εκεί καμαριέρα. Στην εταιρεία, η Έλλη έχει επωμισθεί πολλές ευθύνες για τα μέτρα της και δεν μπορεί να δει καθαρά τους αληθινούς σκοπούς του Χατζή. Αλλά κι η Μαρίνα αναρωτιέται για την περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας κι αποφασίζει να το ψάξει και να πάει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η Μάρθα… Ο Δημήτρης επιτέλους ξυπνά από το κώμα και η Σοφία αγωνιά για το αν την έχει δει με τον Άρη… Τα αποτελέσματα του DNA για το φόνο της μητέρας της Κλειώς βγαίνουν και είναι αποκαλυπτικά.

Επεισόδιο 49
Ένα βήμα πριν ανακαλύψει την Κάτια κλεισμένη στο ξενοδοχείο, η Μαρίνα μαθαίνει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA που ενοχοποιούν τον Φώτη και τρέχει να τον βρει. Τα αποτελέσματα μαθαίνει και η Κλειώ, που νιώθει δικαιωμένη για τις υποψίες της και πάει με τον Κωστή να ενημερώσουν τον πατέρα της. Η αντίδραση του Νίκου, όμως, προκαλεί έκπληξη. Την ίδια στιγμή, αποφάσεις καλείται να πάρει και ο Γιώργος, μπροστά στην προοπτική να προχωρήσει στην αναδοχή του Μανώλη και να γίνει επισήμως ο πατέρας του. Η Κάτια θυμάται σοκαριστικά γεγονότα από την προηγούμενη ζωή της.

Επεισόδιο 50
Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Έλλη την αλήθεια για τον Άρη και τη Σοφία. Ο Νίκος απαιτεί από τη Μάρθα να τον πάει στην Κάτια, απειλώντας την ότι θα πει στη Μαρίνα την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ψάχνει το Φώτη κι αυτός κρύβεται. Κι ενώ η Κάτια μένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, δέχεται μια επίσκεψη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Παράλληλα, η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να βοηθήσει το Φώτη, κάνει μια απρόσμενη κίνηση. Η Έλλη κάνει μια έκπληξη στο Χατζή, που αλλάζει τη μέχρι τώρα σχέση τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !